Τα 5 βήματαΤι είναι το ΕΠΑΜ;

Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι: οι πολίτες που αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις ιδεολογικές τους διαφορές και να αντισταθούν στην πολιτική και οικονομική κατοχή που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας από Ε.Ε., ΕΚΤ, ΕΜΣ και ΔΝΤ. Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι πατριωτικός και άκρως δημοκρατικός πολιτικός χώρος. Δεν έχουμε επαγγελματίες πολιτικούς, τα μέλη μας έχουν την δημοκρατική δύναμη στη διαμόρφωση των αποφάσεων.

Στόχος είναι:
·         Η ομαλή και άμεση απαλλαγή από τα δεσμά που έχουν επιβάλει οι δανειστές στη χώρα.
·         Η εφαρμογή φιλολαϊκών πολιτικών που θα σταματήσουν την εξαθλίωση του λαού μας από την πρώτη κιόλας μέρα.
·         Η ομαλή μετάβαση της χώρας σε μια εποχή ευημερίας με την πραγματική έννοια της δημοκρατίας.

Από το 2011 το Ε.ΠΑ.Μ. διαμόρφωσε ένα πλήρες και λεπτομερές σχέδιο για την αναγέννηση της Ελλάδας σε μια χώρα ανεξάρτητη, πραγματικά δημοκρατική και κυρίαρχη, όπου ο λαός μας θα ευημερεί και το κράτος θα υπηρετεί τους πολίτες

Τα 5 βήματα

1. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ

Το πρώτο βήμα, μας το έχει προτείνει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και είναι η καταγγελία και η μη αναγνώριση του παράνομου δημόσιου χρέους, με βάση το διεθνές δίκαιο (ΟΗΕ, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ.). Το Διεθνές Δίκαιο επιτρέπει σε ένα κράτος που ασκεί την κυριαρχία του, να αρνηθεί να πληρώσει όλα τα χρέη του που έχουν κριθεί παράνομα, επαχθή, και αθέμιτα και αποτελούν προϊόν εκβιασμού, πλάνης, ή απάτης, ή τα χρέη εκείνα, τα οποία οδηγούν τον λαό και τη χώρα στη χρεοκοπία και στη δυστυχία. Ήδη η επιτροπή για το χρέος της Βουλής με την συνδρομή διεθνών συμβούλων έχει γνωμοδοτήσει ανάλογα. Η καταγγελία αυτή, θα οδηγήσει στην παύση πληρωμών προς τους δανειστές, με αποτέλεσμα να σταματήσει η αφαίμαξη της οικονομίας και να δοθεί οριστικό τέλος στους καταχρηστικούς φόρους, τους οποίους καταβάλλει ο λαός στους διεθνείς κερδοσκόπους.

2. EΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Είναι αναγκαία η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ε.Ε., με πρώτο βήμα την έξοδο από την Ευρωζώνη (το ευρώ) και την υιοθέτηση ενός νέου, εθνικού, νομίσματος, με σκοπό να εκφράσει τη δυναμική της νέας οικονομικής πορείας της Ελλάδας προς όφελος του λαού. Τα συμφέροντα των δανειστών που ελέγχουν το σύνολο των μεγάλων ΜΜΕ προπαγανδίζουν ενάντια στο εθνικό νόμισμα με σκοπό να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους. Το παράδειγμα της Ισλανδίας και άλλων χωρών, έχει αποδείξει ότι το εθνικό νόμισμα βελτιώνει τόσο τους οικονομικούς δείκτες όσο και τους κοινωνικούς. Η καταστροφή που ζούμε μέσα στο Ευρώ, δεν θα συνέβαινε εάν είχαμε το εθνικό μας νόμισμα. Αντιθέτως, με το Εθνικό νόμισμα θα υπάρξει μια οικονομία που θα οδηγήσει στην πρόοδο και την ευημερία όπως συνέβη και στην Ισλανδία.

3. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Θα ακυρωθούν όλες οι συμφωνίες, οι δεσμεύσεις, οι συνθήκες και οι παρεμβάσεις, καθώς και όλα αυτά τα μέτρα που συνηγορούν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Μόνο έτσι θα επανέλθει στην χώρα η εσωτερική έννομη τάξη και τα στοιχεία ενός κυρίαρχου κράτους και θα αποκατασταθεί πλήρως η ανεξαρτησία της χώρας από ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ – ΕΜΣ, που έχει εκχωρηθεί δόλια από το σύνολο του κυρίαρχου οικονομικού και πολιτικού προσωπικού.

4. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Οι καθεστωτικού τύπου παρεμβάσεις στο νομοθετικό έργο της χώρας από τις ξένες δυνάμεις έχουν αλλοιώσει παντελώς το αίσθημα δικαίου στην κοινωνία. Η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει η χώρα από το τέλμα. Έτσι, θα είναι άμεση η παραπομπή στη δικαιοσύνη κάθε φυσικού προσώπου, είτε πολιτικού, είτε ιδιώτη, που συμμετείχε στην διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και της δημόσιας περιουσίας σε ολόκληρη την προηγούμενη περίοδο. Για την αποκατάσταση της αίσθησης του δικαίου στην Ελληνική κοινωνία απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που με πράξεις, ή και με παραλείψεις ευθύνονται για την εγκαθίδρυση και τη διατήρηση του καθεστώτος κατοχής στην πατρίδα μας.

5. ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Τα θεμελιώδη ατομικά, πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα όλων των πολιτών, με βάση τις αρχές της Ισότητας, της Ισοπολιτείας, της Δικαιοσύνης και της Ευημερίας του λαού δεν διασφαλίζονται επαρκώς από το παρόν Σύνταγμα. Είναι απαραίτητη η δημιουργία νέου Συντάγματος το οποίο οφείλει να κατοχυρώνει τη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τη χώρα, καθώς και τον έλεγχο από τους ίδιους τους πολίτες της ορθής υλοποίησης αυτών των αποφάσεων, εισάγοντας τη λογοδοσία και την ανακλητότητα των πολιτικών αλλά και των στελεχών σε όλο το φάσμα της δημόσιας διοίκησης. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του νέου Συντάγματος θα είναι η διασφάλιση της ίδιας της Δημοκρατίας με τέτοιο τρόπο, ώστε ποτέ ξανά να μην είναι δυνατόν στον οποιονδήποτε, από ιδιοτελές συμφέρον και εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις του, να σφετεριστεί την εξουσία, η οποία πρέπει πάντα να πηγάζει από τον Λαό και να ασκείται αποκλειστικά προς όφελος του λαού.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ