Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς τους συντονιστές όλων των πυρήνων του ΕΠΑΜ

Συναγωνιστές/συναγωνίστριες καλημέρα/καλησπέρα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΣΩΣΤΕ-ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ & ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ – ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Ονομάζομαι Μάρα Λεβίδη και έχω αναλάβει την ευθύνη της Ηλεκτρονικής Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Εκλογών του ΕΠΑΜ.

Από τώρα και στο εξής θα επικοινωνούμε μαζί για να ενημερώνεστε για τα οργανωτικά θέματα των εκλογών.

Για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο που μας απομένει μέχρι την ημέρα των εκλογών πρέπει να καθιερώσουμε συγκεκριμένες διαδικασίες για τις ενέργειες που κάνουμε όλοι μας. Σας παραθέτουμε τις μέχρι στιγμής οδηγίες, τις οποίες παρακαλούμε θερμά να τηρήσουμε όλοι αυστηρά.

α). Οι μόνες έγκυρες οδηγίες που θα λαμβάνετε ως πυρήνες είναι αυτές που στέλνονται από αυτό το email καθώς ή από άλλα e-mail για τα οποία κατά περίπτωση θα σας ενημερώνουμε (π.χ. αυτά που αναφέρουμε στο τέλος αυτής της σελίδας). Αν λάβετε οποιαδήποτε οδηγία που έχει να κάνει με τις εκλογές από άλλο αποστολέα, παρακαλούμε προωθήστε το μήνυμα σε εμάς και αγνοήστε την.

β). Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τις εκλογές και τα οργανωτικά, επικοινωνείτε μαζί μας και μόνο μαζί μας. Οποιοδήποτε πληροφορία ή υλικό που αφορά το ΕΠΑΜ στο σύνολό του δεν θα πρέπει να διακινείται μεταξύ των πυρήνων. Θα πρέπει να αποστέλλεται σε εμάς και εμείς να αναλαμβάνουμε την περεταίρω διανομή. Οι πυρήνες μπορούν να διακινούν πληροφορίες και υλικό μεταξύ τους στο βαθμό που αυτές αφορούν τοπικές δράσεις. Καλό θα είναι ακόμα και αυτά να μας κοινοποιούνται ώστε να έχουμε συνολική εικόνα των δράσεων του ΕΠΑΜ πανελλαδικά.

γ). Η γραμματεία της οργανωτικής επιτροπής λειτουργεί προσωρινά ( μέχρι και τις εκλογές ) και ως γραμματεία της πολιτικής επιτροπής. Για το λόγο αυτό το email αυτό και μόνο αυτό δέχεται μηνύματα προς την πολιτική επιτροπή και αποστέλλει μηνύματα για λογαριασμό της.

δ). Αν κάποιοι από εσάς έχετε ήδη λάβει ένα ή περισσότερα μηνύματα από το Γραφείο Τύπου, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείται το email αυτό για αποστολή μηνυμάτων. Τα μηνύματά σας θα τα παραλαμβάνουμε εμείς.

ε). Οι επιτροπές του ΕΠΑΜ έχουν ήδη σχεδιάσει εκλογικό υλικό το οποίο είναι σε διαδικασία παραγωγής. Ευελπιστούμε ότι μέχρι την Τετάρτη θα το έχουμε, οπότε θα ήμαστε σε θέση μέχρι την Πέμπτη να το διανείμουμε σε όλους τους πυρήνες. Ο κάθε πυρήνας είναι ελεύθερος να παράγει το δικό του ενημερωτικό υλικό, πάντα όμως στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής του ΕΠΑΜ, οπωσδήποτε όμως να κοινοποιείται στο ekoges2012@epam-hellas.gr. H αποστολή του όποιου υλικού παράγεται από πυρήνες σε εμάς, θα ακολουθείται από περαιτέρω διανομή του σε όλο το ΕΠΑΜ, προκειμένου να αξιοποιηθεί από όλους τους πυρήνες πανελλαδικά.

Ήδη στο κεντρικό site του ΕΠΑΜ www.epam-hellas.gr υπάρχει link με τον τίτλο "προεκλογικό υλικό" στο οποίο θα ανεβαίνουν σταδιακά όλα τα έντυπα ή άλλα ενημερωτικά και προωθητικά υλικά και τα οποία θα είναι στη διάθεση όλων μας.

στ) Όπως πιθανόν έχετε ήδη ενημερωθεί ο Νότιος Τομέας Αθήνας έχει δημιουργήσει ένα DVD με συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη " εφ’ όλης της Ύλης " . Οι πυρήνες πανελλαδικά θα έχουν τη δυνατότητα παραγγελίας ( τιμή 16 € / 100 DVD ). To παραγόμενο DVD θα είναι επαγγελματικών προδιαγραφών με εκτύπωση στην όψη του και χάρτινη θήκη. Το DVD αυτό θα μπορείτε είτε να το διανέμεται δωρεάν είτε να το πουλάτε σε τιμή της αρεσκείας σας προκειμένου να ενισχύσετε το ταμείο του πυρήνα σας. Το σχετικό video αναρτάται στο "προεκλογικό υλικό" στο κεντρικό site του ΕΠΑΜ

ζ) Ήδη έχουν δοθεί προς εκτύπωση επίσημα κουπόνια οικονομικής συνδρομής του ΕΠΑΜ, τα οποία και θα αποσταλούν σε εσάς σύντομα. Θα ενημερωθείτε σχετικά με την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθείτε από εδώ και πέρα σε σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές του πυρήνα. Ήδη λειτουργεί ο επίσημος τραπεζικός λογαριασμός του ΕΠΑΜ στον οποίο δεχόμαστε οικονομική ενίσχυση από τον καθένα. Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι

Τράπεζα : Alpha Bank
Δικαιούχος : Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
Αριθμός Λογαριασμού : 101-002002-263366
IBAN : GR48 – 0140-1010-101-002002-263366
SWIFT Τραπέζας :  CRBAGRAA

ζ) Σε αυτές τις εκλογές , όπως όλοι ξέρουμε , υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κάποιοι να προσπαθήσουν να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα. Είναι στο χέρι μας και μόνο να διασφαλίσουμε το αδιάβλητο των εκλογών. Πρέπει όλα τα μέλη και φίλοι του ΕΠΑΜ να επιστρατευτούν, αλλά και να ζητήσουν από φίλους και συγγενής να συνεισφέρουν. Πρέπει να καλύψουμε όλα τα εκλογικά κέντρα με εκλογικούς αντιπροσώπους. Παρακαλείστε να οργανώσετε τοπικά το θέμα αυτό. Τον γενικό συντονισμό των εκλογικών εκπροσώπων  θα τον έχει κεντρικά η συναγωνίστρια Χριστίνα Πολυχρονοπούλου. Αν και η διαδικασία ορισμού εκλογικών εκπροσώπων είναι δαιδαλώδης και χρονοβόρα και πιθανόν να μην καταφέρουμε να καλύψουμε πλήρως όλα τα εκλογικά τμήματα, παρακαλούμε όπως ξεκινήσετε άμεσα τη διαδικασία ανεύρεσης ατόμων.

Συνοπτικά οι σύνδεσμοί σας  - μέχρι νεοτέρας - θα είναι :

Γραμματεία ΕΠΑΜ : info@epam-hellas.gr

Διαχείριση Δικτύου Πυρήνων – Μελών 
Υπεύθυνος :  Χρυσόστομος Χαρτάλος chartalos@x-computers.gr  τηλ. 6972-506333

Οργανωτική Ομάδα Εκλογών
Υπεύθυνη: Μάρα Λεβίδη ekloges2012@epam-hellas.gr  τηλ. 6977-512006 (cosmote), 6993-090384 (Q-Wind), 6946-473058 (CU-Vodafone)

Οργάνωση Δικτύου Εκλογικών Αντιπροσώπων
Υπεύθυνη : Χριστίνα Πολυχρονοπούλου eklogika.tmimata.epam2012@gmail.com τηλ. 6978-188020

Διανομή έντυπου υλικού ΕΠΑΜ και παραγγελίες DVD
Υπεύθυνος : Βασίλης Σημαιωνίδης simeonidisvassilis@gmail.com τηλ. 6936909405

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε θερμά στα παραπάνω e-mail να αποφεύγετε να αποστέλλετε γενικό ενημερωτικό ή άλλο υλικό, παρά μόνο θέματα που εμπίπτουν στην αντίστοιχη αρμοδιότητα.