Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΜ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε επίσημα για τη δημιουργία της Ομάδας Εξωτερικού του ΕΠΑΜ.
Σκοποί
  • Η ανάπτυξη του ΕΠΑΜ στο εξωτερικό. Οργάνωση, συντονισμός, υποστήριξη και διάνοιξη μόνιμων διαύλων επικοινωνίας με τους ήδη συγκροτημένους πυρήνες και με τα μεμονωμένα μέλη και φίλους του εξωτερικού καθώς και δημιουργία νέων πυρήνων εκεί που δεν υπάρχουν.
  •  Η επαφή με κινήματα ή/και πολιτικές οργανώσεις του εξωτερικού με σκοπό την δημιουργία καναλιών επικοινωνίας, ενημέρωσης, ανταλλαγής εμπειριών, κοινής δράσης κ.α. 
Συγκρότηση
Η ομάδα μας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί ένας πυρήνας στο ΕΠΑΜ, και βρίσκεται υπό την εποπτεία τουΟργανωτικού Γραφείου και της Πολιτικής Γραμματείας.
Είναι ανοιχτή σε όποιον το επιθυμεί να γίνει μέλος ή να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο και ανεξάρτητα από το που βρίσκεται.
Συγκεκριμένα μπορείτε να συνεισφέρετε με τους παρακάτω τρόπους:
α) Φέρνοντάς μας σε επαφή με φίλους και συγγενείς σας στο εξωτερικό
β) Στέλνοντάς μας τυχόν μεταφρασμένα κείμενα του ΕΠΑΜ ή κείμενα προς υποτιτλισμό για κάποιο βίντεο του ΕΠΑΜ, σε οποιαδήποτε γλώσσα. Ακόμα και αν δεν είναι άριστα μεταφρασμένα μη διστάσετε να τα στείλετε.
γ) Γνωστοποιώντας μας την ξένη γλώσσα που ομιλείτε σε ικανοποιητικό επίπεδο, πλην της Αγγλικής.
δ) Δίνοντάς μας ιδέες ή πληροφορίες που μπορεί να έχετε για δράσεις - κινήματα - πολιτικές οργανώσεις στο εξωτερικό ή μεταφέροντάς μας (αν υπάρχουν) τις ιδιαίτερες γνώσεις ή εμπειρίες σας από τη διεθνή διπλωματία και τη διεθνή πολιτική σκηνή γενικότερα.
Το email επικοινωνίας μας είναι epam.international.relations@gmail.com  
 Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ομάδα Εξωτερικού του ΕΠΑΜ
Ζάμπρα Γιώτα
Λουκατάρης Χρήστος
Μπούρδος Σταμάτης
Χατζηδάκης Μανώλης