Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τού Συναγωνιστή Παναγιώτη Καπλάνη



« Καλείστε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον να εγκαταλείψετε την κατοικία σας...»
-Βάλτε μια υπογραφή εδώ-σας παρακαλώ - , λέει ευγενέστατα ο δικαστικός επιμελητής. 
Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την τσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά,
« Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου , τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον ( αναίτιο) λειτουργό ! . 
Εκείνος, έντρομος κι αιμορραγώντας, σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει ! 
Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που θα την δούμε σύντομα μπροστά μας . 
Καλά, δεν καταλάβατε, δεν απορήσατε ακόμα, πως η περιλάλητη άρχουσα τάξη, μας πήρε ακόμα και τα σώβρακα και μείς δεν βγάλαμε άχνα;;; 
Μας έκοψαν τους μισθούς, μας έκοψαν τις συντάξεις, τα επιδόματα, τα δώρα Πάσχα-Χριστουγέννων, τα επιδόματα αδείας και μείς … σιωπή και μούγκα ,;;;; 
Και να! χαράτσια, να! εισφορές αλληλεγγύης, να! Νόμος 4051 (αναδρομικές αρπαχτές από το 2010) , να! μειώσεις Ν. 4024, να! και ο Φ.Μ.Υ του 2010-11, και να! και συ κατακαημένε , συνταξιούχε ΒΛΑΣΗ , πάρε κάτι υπόλοιπα να ζήσεις ως τον άλλο μήνα ! 
Καλά δεν καταλάβατε πως μοιάζουμε με έναν λέβητα που σιγοβράζει, ένα κλειστό καζάνι με τη μοναδική βαλβίδα ασφαλείας βουλωμένη ; 
Αν δεν το καταλάβατε τότε θα γίνω , φίλοι μου, αυτόκλητος προφήτης, θα τ` αραδιάσω όμως όπως τα σκέφτομαι , θα πω τι περιμένω να συμβεί στο μέλλον , στο κοντινό μας μέλλον , μην πάει πιο μακριά ο νους σας ! 
Θα σας τα πω και θα τα γράψω , έστω με κίνδυνο να συλληφθώ για « προτροπή εις βιαιοπραγίες» ή όπως αλλιώς λέγεται στη νομική τη γλώσσα ! 
Μπορεί επίσης να με πιάσουνε για ηθική αυτουργία σε φόνους , σε βασανισμούς και . …ακρωτηριασμούς ακόμα !!. 
…..Πέθανε – που λέτε φίλοι μου - η γυναίκα , το παιδί, η μάνα του ενός , γιατί δεν είχε χρήματα να πάρει τα ακριβά τους φάρμακα. 
Τρελαμένος και με θολωμένο νου ,την ώρα εκείνη , θα βγει μ` ένα μαχαίρι και θα ψάχνει αυτόν που θα θεωρήσει ένοχο του για τον χαμό του συγγενή του. 
Τον Υπουργό , τον φαρμακέμπορο, τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου, τον πρόεδρο ή διευθυντή του ΙΚΑ, ή όποιον άλλων το σαλεμένο του μυαλό , του είπε !!, 
Τον βρήκε ; 
Θα του τον κόψει τον λαιμό , τη γλώσσα ή θα του βγάλει το να μάτι ! 
Ο άλλος που του πετσοκόψανε τη σύνταξη , του κόψανε το ρεύμα , του κόψανε το νερό, τον διώξανε κι` απ τη δουλειά του , κάποια στιγμή , θα βγει στο δρόμο έξαλλος, ψάχνοντας νάβρει αυτόν που τον θεωρεί υπεύθυνο για την κατάντια του, για να τον …σφάξει ! 
Ο τρίτος σαλεμένος , θα στήσει ενέδρα εκεί που ξέρει πως περνάει κάθε πρωί ο πρόεδρος του ασφαλιστικού του , που –τούπανε- πως τσέπωσε μαζί με κάποιους άλλους , τα λεφτά του και τώρα αυτός καλοπερνά και οι πολλοί δεν έχουνε να φάνε ! 
Καραδοκεί σε μια γωνιά ,για να τον δείρει, να τον σακατέψει η να του κόψει το αυτί ή και να τον …ξεκάνει, ακόμα ! 
Πολλοί απ` αυτούς, θα κάνουν πρώτα φονικά και ύστερα θ` αυτοκτονούνε!. 
Γιατί ας μη ξεχνάμε στις μέρες μας , ένας με δύο καθημερινά, τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα !. 
Σύντομα, θα βλέπουμε στους δρόμους μικρές ομάδες ετερόκλητων ανθρώπων, αγνώστων μεταξύ τους, να συνομιλούν, να συμφωνούν , να εξαγριώνονται , να κάνουνε πορείες στη συνέχεια σε μπουλούκια και ξαφνικά ξετρελαμένοι ν` αρχίζουνε να σπάζουν και να καταστρέφουν μεγαλοκαταστήματα, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, κοσμηματοπωλεία, τράπεζες, και να εισβάλλουν σε δημόσιες υπηρεσίες ! 
Εκεί , θα καταστρέφουνε , φακέλους, έγγραφα , γραφεία, υπολογιστές, και ότι άλλο βρουν μπροστά τους. 
Σύντομα, ένα πλήθος Ελλήνων θα οπλοφορεί , θα κάνει μέρα- μεσημέρι αρπαγές αγαθών η και ληστείες, με πρόσωπα ξεσκέπαστα, δεν θα φοβούνται μην τους δουν, δεν θα φοβούνται μην τους πιάσουν, γιατί θα είναι αποφασισμένοι να πυροβολούν και να σκοτώσουν όποιον τολμήσει να τους σταματήσει ή να τους συλλάβει ! 
Δεν θα φοβούνται δεν θα κρύβονται , θα έχουν μερικώς παραφρονήσει ! 
Θα θέλουν να εκδικηθούν το κράτος για τη φτώχια, την κατάντια , την κακομοιριά τους , την εξαθλίωση, τον θάνατο από βαριές αρρώστιες αγαπημένων τους προσώπων γιατί δεν είχανε να δώσουν…. φακελάκι και θα τα βάζουν με τους εκπροσώπους των αρχών. 
Θα κονταροχτυπιούνται με τους Αστυνομικούς σκληρά, κρατώντας σίδερα , μαχαίρια, και λοστούς, δεν θα έχουνε αναστολές, δεν θα φοβούνται , θα βρίσκονται στα πρόθυρα της τρέλας. 
Μην πάει ο νους σας σε συγκρίσεις με πιτσιρικάδες με μολότοφ , με τις πέτρες, τις κουκούλες, εκείνα χαρτοπόλεμος φαντάζουνε μπροστά σ αυτά που έχουνε να δουν τα μάτια μας ! . 
Δεν λέω, οι αστυνομικοί παιδιά δικά μας είναι , κι` αυτά τα ίδια και χειρότερα περνάνε , όμως κάποια στιγμή, μια σφαίρα να ξεφύγει, μια σφαίρα μόνο ! 
Τότε θα γίνει μακελειό, θ αρχίσουν κι από κάτω ντουφεκιές, κι η κόλαση θ αρχίσει ! 
Έτσι απλά, όπως το γράφω, έτσι ξεσπάνε τα μεγάλα γεγονότα, από ένα ...... "μπαμ", κι ύστερα έρχεται ο χαμός, ο όλεθρος χωρίς επιστροφή! 
Η άλλη μέρα θα ναι ένας καινούργιος, ένας σκληρός, ένας αδελφοκτόνος , βίαιος ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ !!. 
Τότε, εκείνοι που έφεραν ( καθένας με τον τρόπο του ) τη χώρα μας σ` αυτό το χάλι, θα κρυφτούν, θα εξαφανισθούν, θα παν σε ξένες χώρες σέρνοντας μαζί τους ότι προλάβουνε ν` αρπάξουν! 
Θα παν στην ξενιτειά κι εκεί θα τρέμουνε , δεν θα κοιμούνται , γιατί όπου τους βρουν θα τους ρημάξουν.
Πολιτικοί , Δημόσιοι λειτουργοί , Δημοτικοί άρχοντες και Υπουργοί θα έχουν εξαφανισθεί, θα κρύβονται μεταμφιεσμένοι

Κόλαση και πλήρης αναρχία, παντού θανάτου φόβος. 
Οι λαθρομετανάστες - οι έγχρωμοι κυρίως στην αρχή, που ξεχωρίζουν– θα φεύγουν άρον-άρον σαν τρελοί , γιατί ομάδες ένοπλων μόλις τους βρίσκουν θα θέλουν να τους εξοντώσουν ! !! 
Ούτε Δραχμή, ούτε ΕΥΡΩ, ούτε αποκρατικοποιήσεις , ούτε Τρόϊκα, ούτε Μνημόνια ! 
Είδε ο Θεός τον θολωμένο νου και τον φοβήθηκε. 
Δεν θα ναι επανάσταση, ούτε διαμαρτυρία, πόλεμος άναρχος, θα είναι ! 
Ξυλοδαρμοί και συμπλοκές θα γίνονται στους δρόμους !!. Μακάβρια πρόβλεψη είναι τα γραφόμενα, μακάρι να βγουν ψεύτικα, όμως πολύ φοβάμαι πως το Σενάριο ΟΡΓΟΥΕΛ Νο 2 , θα βγει αληθινό !!
ΠΗΓΗ: Ένα εφιαλτικά προφητικό κείμενο για το κοντινό μέλλον της Ελλάδας