Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

OI 100 ημέρες στον Βόλο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ομιλία του Γ. Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη

το Σάββατο 8 Μαρτίου στο Παν/μιο Θεσσαλίας

 

Θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των 100 πρώτων

ημερών μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου

 

Τις 25 δέσμες μέτρων ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μετάβασης σε εθνικό κρατικό νόμισμα, από μια κυβέρνηση παλλαϊκού μετώπου, θα παρουσιάσει ο Γ.Γ. του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, το Σάββατο 8 Μαρτίου, στις 6.15΄ μ. μ., στην αίθουσα «Ι. Κορδάτος», του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου), στο Βόλο. Μετά το τέλος της ομιλίας θα δοθεί χρόνος στους ακροατές για ερωτήσεις και διευκρινίσεις.

Την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 6.15΄ μ.μ. ο κ. Καζάκης θα συναντηθεί με πολίτες του Αλμυρού στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, ενώ στις 12.30΄ το μεσημέρι του Σαββάτου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, στο γραφείου του Τομέα Μαγνησίας του Ε.ΠΑ.Μ. (Γ. Καρτάλη 87), στο Βόλο.

Η επίσκεψη του Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. στη Μαγνησία, εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μεγάλης περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα, που θα ξεκινήσει από το νομό Καρδίτσας και θα καταλήξει στην περιοχή της Θράκης.

Από τη Συντονιστική Γραμματεία του Τομέα Μαγνησίας του Ε.ΠΑ.Μ. ανακοινώθηκε ότι «η επίσκεψη του Γ.Γ. στη Μαγνησία γίνεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, δεδομένου ότι το κατοχικό καθεστώς των διεθνών δεσμεύσεων και των δανειακών συμβάσεων, προετοιμάζει την κορύφωση του σχεδίου ολοκληρωτικής εξαθλίωσης του λαού και πλήρους διάλυσης της χώρας, προκειμένου να δικαιολογήσει την επιβολή ξένης επέμβασης, μετά τις ευρωεκλογές».
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/3/14
 
08:30΄ Τηλεφωνική συνέντευξη στο «Ράδιο Ακρόαμα» 99,8, με τον Ακη Σαμαρτζή
 
11:00΄ Ζωντανή συνέντευξη στην «ΕΡΑ Βόλου» 100,7 και 101,2 με τη Χαρά Λέκκα
 
13:40΄ Τηλεφωνική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο ΕΝΑ» 102,5 με τον Ηλία Κουτσερή
 
21:30΄ Συνέντευξη στο «Θεσσαλία TV» στην εκπομπή «Πολιτικοί Διάλογοι»
με τον Γιάννη Κολλάτο
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/3/14
 
11:00΄ Ζωντανή συνέντευξη στο «Ράδιο Μαρκόνι» 96,1 με τον Γιώργο Κουμιώτη
 
12:30΄ Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο γραφείο του Τομέα Μαγνησίας