Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΤΗΝ 24η ΚΑΙ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ‏


  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΤΗΝ 24η ΚΑΙ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ‏

 


Παρακαλούνται όλοι οι Συντονιστές να ενεργήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά για την ενημέρωση των Μελών και Φίλων του Μετώπου, ώστε η συμμετοχή μας να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Πα.Μ. ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 24η  ΚΑΙ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ


Προτείνουμε στις Τοπικές Οργανώσεις του Ε.Πα.Μ. (Πυρήνες και Τομείς) να  συμμετάσχουν μαζικά  στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στις πόλεις του Λεκανοπέδιου, και της Περιφέρειας.


Το Ε.ΠΑ.Μ. τιμά την Εθνική μας Εορτή, τον ξεσηκωμό του Έθνους ενάντια στον κατακτητή και βρίσκεταιΜΑΖΙ με τον Λαό  στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα.


Αναλυτικότερα η συμμετοχή μας στις διάφορες εκδηλώσεις θα γίνει ως ακολούθως:

Την 24η  Μαρτίου:

Αντιμνημονιακές Δυνάμεις και Κινήματα  συμμετέχουν από ΚΟΙΝΟΥ στην  Μαραθώνεια  Πορεία (με αυτοκινητοπομπή και πεζή) που θα ξεκινήσει από τον Τύμβο του Μαραθώνα στις 08.00 π.μ. και θα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 17.00. Ενδιάμεση κεντρική στάση θα γίνει στην  πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου  θα  διαβαστεί  ΚΟΙΝΟΣ  χαιρετισμός όλων των συμμετεχόντων Κινημάτων.


Επειδή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο όπου θα καταλήξει η πορεία, δεν δόθηκε άδεια για την διοργάνωση συναυλίας,θα ακουστούν μηνύματα, συνθήματα και τραγούδια από μεγάφωνα. Στην ουσία θα στηθεί ένα λαϊκό πανηγύρι.


Η συμμετοχή του Μετώπου  στην όλη εκδήλωση προτείνεται να είναι η παρακάτω:

Στον Τύμβο του Μαραθώνα (αφετηρία) 08.00 π.μ.: Με την μέριμνα των συναγωνιστών του πυρήνα Μαραθώνα και ενδεχομένως άλλων συναγωνιστών από γειτονικές περιοχές,  να συγκεντρωθούν σε πορεία φάλαγγας όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορούνκαι να συνταχθούν στην γενικότερη  φάλαγγα που θα σχηματιστεί.

Υπεύθυνος συντονιστής  της φάλαγγας,  προτείνεται να είναι ο συντονιστής του πυρήνα σ. Κ. Γιαννιώτης, ο οποίος θα έρθει σε επαφή με τους λοιπούς συντονιστές στην αφετηρία.

Οι επιβαίνοντες των  αυτοκινήτων να είναι εφοδιασμένοι με ανάλογο αριθμό σημαιών του Μετώπου, αντίστοιχα και με  ελληνικές, να φορούν σήματα του Ε.Πα.Μ. στο πέτο, να έχουν σφυρίχτρες κλπ.Όσοι δεν θα λάβουν μέρος με αυτοκίνητα, προτείνεται να βρίσκονται  στην αφετηρία, κάτω από  πανό μας.


Στη Διασταύρωση Ραφήνας 10.00-11.30 π.μ.:Είναι η πρώτη περιοχή που θα μπορούν αυτοκίνητα συναγωνιστών του Τομέα Μεσογείων να ενταχθούν στην φάλαγγα, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει ότι μέχρι εκείνο το σημείο δε θα μπορούν να προστεθούν στην αρχική φάλαγγακαι άλλα αυτοκίνητα. Εξυπακούεται ότι μεμονωμένοι συναγωνιστές που δεν θα επιβαίνουν σε αυτοκίνητα, προτρέπονται να βρίσκονται στην συγκεκριμένη διασταύρωση με πανό, σημαίες σφυρίχτρες κλπ. Συντονισμός στο σημείο αυτό θα γίνει με μέριμνα του Τομέα. (Να υπάρξει ο ανάλογος συντονιστής).


Στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής 13.00 μ.μ.:  Είναι η επόμενη διασταύρωση που θα μπορούν αυτοκίνητα συναγωνιστών μας από πυρήνες των Τομέων:Μεσογείων, Σαρωνικού και Βορείου Αθήνας, να ενταχθούν στην αρχική φάλαγγα. Στο σημείο αυτό, όσοι δεν θα ακολουθήσουν με αυτοκίνητα να ενεργήσουν όπως στην προηγούμενη στάση. Συντονισμός και εδώ με μέριμνα του Μεσογείων.


Στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής 14.30-15.00 μ.μ.: Η στάση αυτή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα διαβαστούν οι χαιρετισμοί των Κινημάτων και εκεί  θα συγκεντρωθείαπ΄ότι υπολογίζουμε πολύς κόσμος. Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, οι συναγωνιστές των πυρήνων, ιδιαίτερα του Βόρειου Τομέα, να συγκεντρωθούν μαζικά, να πλημμυρίσουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια,  κάνοντας ακόμη πιο έντονη την παρουσία μας με σημαίες, ντουντούκες,  τύμπανα, σφυρίχτρες και  πανό.

Ο συντονισμός στο σημείο αυτό προτείνεται να γίνει από τον κεντρικό  συντονιστή του πυρήνα Αγ. Παρασκευής, σε συνεργασία τόσο  με το συντονιστή του Τομέα, όσο  και με τους  συντονιστές όλων  των άλλων πυρήνωντου Βόρειου. Τομέα.


Από το σημείο αυτό και στη συνέχεια μέχρι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο,  ενδέχεται η αυτοκινητοπομπή να σταματήσει και να συνεχιστεί η πορεία μόνο με πεζούς. Σ΄αυτό το σημείο θα έλθουν επίσης οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές με 60-70 μηχανές να ενισχύσουνμε το γνωστό εντυπωσιακό τους τρόπο την Πορεία.


Στη Διασταύρωση Χίλτον 16.00 μ.μ.: Στο  σημείο αυτό προτείνεται οι συναγωνιστές από τους Τομείς:  Νότιο, Δυτικό, Σαρωνικό, Πειραιά,να έχουν συγκεντρωθεί  με τα πανό τους, τις σημαίες, σφυρίχτρες, τύμπανα κλπ, να υποδεχθούν την πορεία και να ενταχθούν σ΄αυτήν. Συντονιστής στο σημείο αυτό προτείνεται να είναι συναγωνιστήςαπό τον Νότιο Τομέα, που θα έρθει σε επικοινωνία με τους συντονιστές των λοιπών Τομέων (όχι πυρήνων) με σκοπό την ρύθμιση των λεπτομερειών που θα προκύψουν.


Καλλιμάρμαρο Στάδιο 16.30-17.00: Είναι το τέλος της διαδρομής που θα καταλήξει η αυτοκινητοπομπή (αν έχει συνεχιστεί έτσι) και η πεζοπορία. Στο σημείο αυτό θα διαβαστεί το ΚΟΙΝΟ  ΨΗΦΙΣΜΑ. Στην περιοχή γύρω από το Καλλιμάρμαρο   προτείνεται τον συντονισμό να τον έχει ο Τομέας του Κέντρου Αθήνας, που εκεί  θα έχει συγκεντρώσει  τους συναγωνιστέςόλων των πυρήνων του με πανό, σημαίες , ντουντούκες κλπ,  για να υποδεχθούν όλους τους συναγωνιστές.


Άλλες λεπτομέρειες:Το γενικό συντονισμό τον έχουν οι σύνδεσμοι με τα Κινήματα για τη συγκεκριμένη δράση:σ.σ. Σοφία Νασοπούλου (Β.Τ.), Γ. Γαρυφαλάκης (Τ. Πειραιά),  Γ.Παναγιωτόπουλος (Τ. Κέντρου Αθήνας),με ειδικά καθήκοντα και αποστολή. Παρακαλούνται μεταξύ τους να υπάρξει συντονισμός όπως και με τους λοιπούς συντονιστές των στάσεων και της διαδρομής.
Υπεύθυνος Περιφρούρησης:  Ο σ. Γ. Φιλίππου (Β. Τομέας),  έχει την ευθύνη συγκρότησης, κατανομής και διεύθυνσηςτης Περιφρούρησης. Παρακαλούνται οι Τομείς να  τον  συνδράμουν στο θέμα της συγκρότησης της δύναμης περιφρούρησης της όλης εκδήλωσης. Παρακαλείται ο σ. Φιλίππου να μεριμνήσει να αποκτήσει επικοινωνία με όλους τους συντονιστές της εκδήλωσης.
Υγειονομική επίβλεψη: Παρακαλούνται η συντονίστρια της Γραμματείας Ιατρικής Αλληλεγγύης σ. Άννα Παϊσίου, αλλά και ο φαρμακοποιός σ. Α. Αποστολάτος, να έρθουν σε επικοινωνία με την ομάδα των γενικών συντονιστών,για να ρυθμίσουν λεπτομέρειες της  συγκεκριμένης αποστολής στη διάρκεια της εκδήλωσης.

 Νομική Προστασία: Η υπεύθυνη της Νομικής Γραμματείας σ. Δ. Αποστολοπούλου, παρακαλείται να έρθεισε επικοινωνία με την ομάδα των γενικών συντονιστών, για να ρυθμιστούν λεπτομέρειες Νομικής Προστασίας της εκδήλωσης.

Ανεφοδιασμός με νερό και αναψυκτικά: Με μέριμνα των γενικών συντονιστών και με την συνεργασία όλωννα υπάρξει δυνατότητα παροχής πόσιμου νερού και μικρής ποσότητας αναψυκτικών κατά τη διάρκεια της Πορείας.


Αφισοκόλληση: Το θέμα το έχει ήδη αναλάβει ο ένας εκ των γενικών συντονιστών σ. Γ. Παναγιωτόπουλοςγια να το διεκπεραιώσει με τον Τομέα Κέντρου Αθήνας.

Ενημέρωση:  Θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου για ανάρτηση στο κεντρικό μας Site και στα blogs, το  f.b  και γενικότερα στο διαδίκτυο. Θα υπάρξει  δημοσιογραφική κάλυψη από ξένα κανάλια, πιθανόν το ελληνικό STAR, την εφημερίδα ΜΕΤΡΟ και φυσικά με το Ε.Πα.Μ. WEB TV θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αναμετάδοσης.


Όπως γίνεται αντιληπτό από όλα τα παραπάνω, η εκδήλωση της 24ης Μαρτίου με τη συμμετοχή πολλών Κινημάτων, είναι μία ευκαιρία για να ενδυναμωθεί η ΕΝΟΤΗΤΑ στην βάση, την οποία το Ε.Πα.Μ. πρέπει να ενισχύσειμε τον καλύτερο και  αποτελεσματικότερο τρόπο..


Καλούμε όλα τα Μέλη και τους Φίλους του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ να αποδείξουν για μια ακόμη φορά ότι είναι μαχητές και  ΚΑΜΜΙΑ μάχη δεν την αφήνουν στην τύχη της.


ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ τη μάχη των ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ.

Τώρα θα αποδείξουμε ότι και ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πάμε την Δημοκρατία και την Συμμετοχή μπροστά.

ΜΕ ΤΟ Ε.ΠαΜ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.

Για την προσωρινή οργανωτική επιτροπή
Δημήτρης Κυπριώτης


Υ.Γ : Θα ακολουθήσει κείμενο με τον τρόπο που θα συμμετάσχει  το Ε.Πα.Μ. στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίουστην Αθήνα και στις υπόλοιπες  πόλεις της Περιφέρειας.