Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012


Πρόσκληση σε όλους τους Έλληνες πολίτες

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, (ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ), ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ...
ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΜΕ, ΣΕΒ, ΤτΕ, ΝΣΚ, ΟΔΔΗΧ, ΕΥΡΩΠΑΙΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΝΤ, ΕΚΤ ΚΛΠ.) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.


ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:


1) ΑΙΡΟΥΜΕ τη Λαική Εντολή η οποία τους εδόθη με τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ από τους 300 βουλευτές της Ελληνικής Βουλής, μας εκπροσωπεί-αντιπροσωπεύει ενώπιον οιουδήποτε φορέα άσκησης πολιτικής-οικονομικής ή άλλης εξουσίας, Ελληνικής ή Αλλοδαπής.


2) Δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους δώσαμε εντολή να προχωρήσουν και υλοποιήσουν την κυβερνητική πολιτική την οποία ακολούθησαν από την επομένη των εκλογών του Οκτωβρίου 2009, αλλά αντίθετα με εξαπάτηση, ως αναφέρουμε, αναλυτικά στην εξώδικη δήλωσή μας, απέσπασαν την ψήφο μας τελώντας κατά τον τρόπο αυτό, μεταξύ άλλων και ποινικό αδίκημα.


3) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι δανειακές συμβάσεις που υπέγραψαν κατά παράβαση της Λαικής Εντολής που έλαβαν και θα καταργηθούν την επομένη ημέρα των επόμενων εκλογών και αυτό θα γνωστοποιηθεί και στους αντισυμβαλλομένους τους , προκειμένου να είναι γνώστες της διάστασης που υφίσταται ανάμεσα σ’αυτούς και στον Ελληνικό Λαό.


4) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι Αντισυνταγματικοί Νόμοι που ψηφίζουν, δε θα τους ακολουθήσουμε, δε θα υπακούσουμε και θα τους καταργήσουμε και δια της δικαστικής οδού αλλά και στην πράξη. Τυπικά θα καταργηθούν την επομένη των εκλογών, ουσιαστικά τους έχουμε καταργήσει.


5) Δηλώνουμε ότι δε θα θυσιασθούμε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, ούτε οι επόμενες γενιές, για να επιβιώσει ένα άκρως διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα.


ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.


Για την υπογραφή του εξωδίκου μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της συντάξασας αυτό δικηγόρου Μαρίας Εξαρχουλάκου του Ιωάννη, Δικηγόρου Αθηνών, (ΑΜΔΣΑ 17969), κατοίκου Αθηνών, (οδός Κυψέλης 83) , Προέδρου της Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης, (ΔΙ.Α.Π). μετά του επίσης δικηγόρου Χρήστου Χρήστου, τηλ. 210 8235455, 210 8239965, 6944597414, 6948176768, 6945901805, 6955061581, 6937019733, email: mariaexarchoula@yahoo.gr, (συνεργαζόμενοι δικηγόροι, Μιλτιάδης Ευθυμίου, Βανέσσα Ροζάκη, Παναγιώτης Τζαμτζής).