Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΜ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΜ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2012

Την 1η Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ., στα γραφεία του Βορείου Τομέα ΕΠΑΜ, οδός ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 36, ΜΑΡΟΥΣΙ, θα γίνουν οι εγγραφές στα Σεμινάρια της Σχολής του ΕΠΑΜ για τον Ιούλιο του 2012, 
με εισηγητή των Σεμιναρίων τον Δημήτρη Καζάκη.
·        Τα Σεμινάρια αφορούν στην εισαγωγή των συμμετεχόντων σε βασικές γνώσεις Πολιτικής, Οικονομίας και Ιστορίας. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην απόκτηση δεξιοτήτων ως προς την σύνταξη κειμένων και παρουσίασης θεμάτων μπροστά σε ακροατήριο.
·        Θα διαρκέσουν τέσσερα Σαββατοκύριακα και θα αρχίζουν πάντα στις 10:30 π.μ., και το Σάββατο και την Κυριακή. Την Κυριακή 1η Ιουλίου είναι η έναρξη των Σεμιναρίων με πρώτη εισαγωγική διάλεξη που αφορά στο καταστατικό του ΕΠΑΜ.
·        Τα Σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούνμε ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΜΟΝΟ εφ’ όσον έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν εγγραφεί κανονικά την 1η Ιουλίου. Δεν θα μεταδοθούν, ούτε θα αναρτηθούν σε δημόσια χρήση.  Δεν υπάρχει καμιά προαπαίτηση ιδιαίτερων σπουδών. Δεν υπάρχει άλλο κόστος, πέρα από το κόστος της βιβλιογραφίας.
·        Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα Σεμινάρια της Σχολής ΕΠΑΜ μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην διεύθυνσηinfo@epam-hellas.gr της κεντρικής γραμματείας. Ωστόσο, η εγγραφή θα γίνει επί τόπου στο Μαρούσι, Σαλαμίνος 36, την Κυριακή 1η Ιουλίου.
Εκ μέρους του Δημήτρη Καζάκη,
Κεντρική Γραμματεία Ε.ΠΑ.Μ.


 Η συνάντηση για την ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ, από ώρα 10:00 το πρωΐ, στο στέκι του Νοτίου Τομέα, στον Άλιμο, Λακωνίας 27 (κοντά στα Πολυκλαδικά, στάση ΑΝΕΜΩΝΗ) – επισυνάπτω χάρτη!

Επίσης, παρακαλώ τους συντονιστές των ΕΠΑΜ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ να ενημερώσουν και αυτοί τα μέλη τους για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, γιατί τελικά θα υπάρξει δυνατότητα παρακολούθησης της συζήτησης και «εκ του μακρόθεν» - επισυνάπτω τη σχετική πρόσκληση.

Οπότε, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν άμεσα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail:veluxiotisar@gmail.com για να λάβουν οδηγίες τι πρέπει να κάνουν.