Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΜ ΧΑΝΙΩΝ



Αύριο Σάββατο στη Λαική και κάθε Τετάρτη στην ΔΕΗ ή Εφορία τα μέλη του ΕΠΑΜ ΧΑΝΙΩΝ θα μοιράσουν το παρακάτω κείμενο.

To Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συναινέσει στην καταδίκη του ελληνικού λαού. Αντιλαμβάνεται την αδυναμία των πολιτών να ανταποκριθούν στα κάθε είδους άδικα, βάρβαρα και παράνομα χαράτσια
που εφηύραν και καθιέρωσαν οι τελευταίες «δημοκρατικές» μνημονιακές κυβερνήσεις των Παπανδρέου – Παπαδήμου - Σαμαρά.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, με πρωτοβουλία της νομικής υπηρεσίας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου θα κινηθούμε νομικά ενάντια στα εξοντωτικά και βάρβαρα φορολογικά μέτρα προσβάλλοντάς τα με ομαδική αγωγή. Καλούμε όλους τους πολίτες να μη φοβούνται και να αρνηθούν να πληρώσουν τους τοκογλύφους, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι οι φόροι δεν είναι ανταποδοτικοί και σκοπό έχουν την οικονομική εξόντωση του ελληνικού λαού. Επίσης καλούμε τους πολίτες να μην ενδώσουν στις πιέσεις της Εφορίας για διακανονισμό των υποτιθέμενων χρεών. Πρόκειται για παγίδα με σκοπό να διασταυρώσουν ποιοί χρωστούν στη ΔΕΗ το χαράτσι.
Προτείνουμε γενική παύση πληρωμών, παράλληλα με όλες τις άλλες κινήσεις αντίστασης, με σκοπό την κατάρρευση της επαίσχυντης κυβέρνησης. Καλούμε τους πολίτες να οργανώσουν την αντίδρασή τους ενάντια στις προδοτικές ηγεσίες που βγάζουν στο σφυρί όλη τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία της χώρας. Δεν θα πρέπει ο καθένας να σκέφτεται μόνο το μισθό του, τα δικαιώματά του ή την περιουσία του και να παλεύει μόνος του. Το ΕΠΑΜ θεωρεί και η «μνημονιακή εμπειρία» όλων μας αποδεικνύει ότι μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το πλειοψηφικό ρεύμα, πέρα από ιδεολογικές περιχαρακώσεις, που θα σαρώσει με την αποφασιστικότητά του το σάπιο πολιτικό, οικονομικό και θεσμικό κατεστημένο και θα συμβάλλει στην κατάκτηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, σε μια πατρίδα λεύτερη κι αυτεξούσια.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !