Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο τομέας Πειραιά του Ενιαίου Παλλαϊκού μετώπου (Πειραιάς, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Πέραμα, Κορυδαλλός και Σαλαμίνα) σας καλεί στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι την Δευτέρα 20 του Μάη και ώρα 8μμ.

Θέμα των εισηγητών είναι
"ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΟΥΣ;"

Καλεσμένοι εισηγητές είναι οι:

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΔΙΩΤΗΣ: Διακεκριμένος οικονομολόγος, έχει διατελέσει ανώτερος αναλυτής χρηματοοικονομικών της Κεντρικής τράπεζας του Καναδά, διευθυντής επενδύσεων και χρηματιστηριακός εκπρόσωπος της Σίγμα Χρηματιστηριακής Α.Ε., διαχειριστής χαρτοφυλακίου διεθνών επενδύσεων στην Εμπορική Τράπεζα. Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή δοκιμίων και άρθρων οικονομικού και χρηματοοικονομικού περιεχομένου, καθώς και με τη μελέτη της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας στον τομέα των οικονομικών.

ΤΑΣΟΣ ΣΥΡΙΑΝΟΣ: DR.πολιτικής κοινωνιολογίας και συγγραφέας του βιβλίου " Το συμβόλαιο της υποταγής" όπου αναλύει την αναγκαιότητα δημιουργίας νέου συντάγματος και συντακτικής εθνοσυνέλευσης.

ΣΑΚΗΣ ΝΕΝΔΟΣ: Μέλος της πολιτικής γραμματείας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, υπεύθυνος συνδικαλιστικού τομέα.

Σας καλούμε με την παρουσία σας, τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις σας να συμβάλλετε σε μια εποικοδομητική συζήτηση.
Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με το κοινό και απαντήσεις σε ερωτήσεις.
Η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας σε έναν ανοικτό και δημοκρατικό διάλογο αποτελεί για εμάς την δύναμη για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα που δίνουμε για να ενώσουμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις σε ένα Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, ενάντια στις δυνάμεις που καταδυναστεύουν την πατρίδα μας και μας οδηγούν στην εξαθλίωση και την οριστική απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας.

Το συντονιστικό όργανο του τομέα Πειραιά
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ )

 Ενσωματωμένη εικόνα 1