Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ!

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ!



9-7-2013
Φίλε Χάρρυ,
δυστυχώς δεν με άκουσες εκείνο το βράδυ που, οργισμένος, είχες αποφασίσει να επιτεθείς στον  Δ. Καζάκη  εξαιτίας της κριτικής που έκανε στον Τσίπρα και συγκεκριμένα εξαιτίας της ανάλυσης με την οποία ανέτρεψε την θέση του ΣΥΡΙΖΑ πώς είναι δυνατή η ανεύρεση χρημάτων εντός της ευρωζώνης.Με την χώρα και τον Λαό δεμένο στο δρόμο του ευρώ. Στον δρόμο που οδηγεί τον Λαό μας δεμένο χειροπόδαρα, θυσία στα θηρία  στο σύγχρονο Κολοσσαίο των Αγορών.
Δεν με άκουσες όταν σε παρακαλούσα να ξημερώσει πρώτα και να το συζητήσουμε ψύχραιμα, νηφάλια και ήρεμα. Έτσι τώρα, βλέποντας ότι έχεις εισπράξει όλη την κατακραυγή της αθηναϊκής κοινωνίας αλλά και της επαρχίας γι΄αυτήν σου τη στάση, γι΄αυτή σου την θέση, γι΄αυτή  σου την απόφαση, λυπάμαι.
Είσαι φίλος μου και έχω πραγματικά στεναχωρηθεί.
Σύσσωμο το Πανεπιστημονικό Μέτωπο και η ΕΠ.ΑΝ.(Επιστημονική Ανασυγκρότηση), καταδικάζει τη στάση σου, λέγοντας ότι μόνο υβρίζεις χωρίς να  απαντάς με επιχειρήματα, χωρίς να  αποδεικνύεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του Καζάκη. Υπενθυμίζουμε από το μετερίζι της επιστήμης πώς οι ύβρεις  δεν τιμούν έναν άνθρωπο της τέχνης, έναν άνθρωπο των αγώνων για το δίκιο του Λαού, έναν άνθρωπο του πολιτισμού, έναν Έλληνα.
Αν έχεις αποδείξεις και στοιχεία για όσα ισχυρίζεσαι και ισχυρίστηκες στην τηλεφωνική μας επικοινωνία εκείνο το βράδυ για το  Δ. Καζάκη, τότε πρέπει να μου τα στείλεις, αν είσαι φίλος μου για να προστατευθώ και να προστατευθούν κι άλλοι μαζί με εμένα, άλλως θα καταλογισθούν όλα αυτά που είπες και έγραψες ως ψεύδη, σενάρια και συκοφαντίες που μόνο ντροπή μπορεί να προκαλούν.
Θέλω να πιστεύω ότι παρασύρθηκες από κάποιους που σε έπεισαν για όλα αυτά και ότι οι απόψεις αυτές δεν είναι δικές σου.
Εσύ δεν ήσουν άλλωστε που καταδίκαζες μετά βδελυγμίας όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπολίτευση και αντιπολίτευση και ιδιαίτερα τον Σύριζα και το ΚΚΕ, για την πολιτική τους;
Εσύ δεν ήσουν που διερρήγνυες τα ιμάτιά σου για τον ρόλο της σημερινής αριστεράς, που με αποδείξεις ρίχνει νερό στον μύλο των μνημονιακών κυβερνήσεων, για να συνεχίζουν να κυβερνούν ακόμα; 
Τι συνέβη  κι άλλαξες θέση και άποψη;
Σου στέλνω τις τοποθετήσεις και τις ομιλίες των καθηγητών του Πανεπιστημονικού Μετώπου και της ΕΠ.ΑΝ. (Επιστημονικό Όργανο για την Ανασυγκρότηση της Χώρας) που έλαβαν χώρα στην Ημερίδα για την επίσημη ίδρυσή τους στον Ι.Σ.Α.(Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών).
"Κατά την διάρκεια της επανίδρυσης , ο εισαγγελέας κ. Σακκάς, ύψωσε την γροθιά στην απάτη και τον θεατρινισμό των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων που μιλούν δήθεν ενάντια στο Μνημόνιο και τις Δανειακές Συμβάσεις.
Γιατί;
Διότι ενώ έχουν τη δυνατότητα  30 από το σύνολο των 300, να ζητήσουν  την άσκηση ποινικής δίωξης στην τρικομματική(τότε) κυβέρνηση μα και στη προηγούμενη, ενεργοποι-ώντας το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, σιωπούν. Σαν να μη  συνέβη τίποτα.
Ποια είναι η ευθύνη;
Σύμφωνα με τον Νόμο 3003 του 2002 (άρθρο 7 παράγραφος 1 στοιχείο Β και παράγραφος 2 στοιχείο Β), με τον οποίο κυρώθηκε στη χώρα μας το Καταστατικό του Δι- εθνούς Ποινικού Δικαίου, είναι δυνατή η άσκηση ποινικής δίωξης στους υπεύθυνους , σε περιπτώσεις  "εξόντωσης τμημάτων του Λαού" ή σε περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει "σχέδιο επιβολής συνθηκών ζωής που εξοντώνουν τμήματα του Λαού".
Αυτό ακριβώς δηλαδή  που συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια στη χώρα μας.
Με τη διαρκή  μείωση  μισθών και συντάξεων ,με τις συνεχείς  έκτακτες φορολογίες , με τις απολύσεις και την αυξανόμενη ανεργία, με τη στέρηση τροφίμων, φαρμάκων  και τελικά με τον κίνδυνο κατάσχεσης ακόμη και της πρώτης κατοικίας, για μεγάλα τμήματα του Ελληνικού Λαού.
Ο  τριπλασιασμός των θανάτων το 2012 σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά ,είναι φανερό ότι αποδεικνύει την ύπαρξη σχεδίου εξόντωσης ,αποδεικνύει την ποινική ευθύνη των κυβερνώντων και για τούτο τον λόγο ,προς το παρόν τουλάχιστον, δεν παρουσιάζεται.
Επιπρόσθετα μπορεί ν' ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον των κυβερνόντων σύμφωνα με το άρθρο 279 του Ελληνικού Ποινικού Κώδικα.
Σ' αυτό το άρθρο  εντοπίζεται  ποινική ευθύνη σ' εκείνους που "δηλητηριάζουν" π.χ με τροφές  και προκαλούν προβλήματα υγείας και θάνατο.
Η έρευνα του Γαλλικού Πανεπιστημίου σύμφωνα με την οποία τα μεταλλαγμένα τρόφιμα ευθύνονται για καρκινογενέσεις, είναι αρκετή για ν' αποδοθεί ευθύνη και ν' ασκηθεί ποινική δίωξη στη κυβέρνηση που επιτρέπει την πλημμυρίδα των μεταλλαγμένων στο τραπέζι του Λαού με απρόβλεπτες συνέπειες για τη Δημόσια Υγεία.
Τα ερωτήματα λοιπόν, είναι πολλά κι αναπάντητα:
                                      
                                      Γιατί σιωπάτε κύριοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΣΥΡΙΖΑ ,του ΚΚΕ, μα και της Χρυσής Αυγής;
                                      Γιατί δεν ενεργοποιείτε το άρθρο 86 του Συντάγματος , την ώρα που Λαός για τον οποίον κόπτεσθε, εξοντώνεται;
                                     
                                      Γιατί δεν καταγγέλλετε στον Ελληνικό Λαό μα και στους Ευρωπαίους  την κατάργηση της Λαϊκής Κυριαρχίας , την κατάργηση του άρθρου 1 του Συντάγματος που ορίζει το Πολίτευμα σαν Δημοκρατία; 
                                     
                                      Πού αναφέρεται στο Σύνταγμα η δυνατότητα  ενός  εκλογικού   νόμου να καθιστά μια μειοψηφία κυβέρνηση; 
                                     
                                      Γιατί δεν καταγγέλλετε στην Ευρώπη ότι παρανόμως η Ελλάδα έγινε μέλος της , καθώς δεν ικανοποιεί τον όρον της ένταξης στην ΟΝΕ να έχει πολίτευμα Δημοκρατικό, δηλαδή ν' αποφασίζει ο Λαός στα προβλήματα;
                                    Ή δεν γνωρίζετε ότι  εκλεγμένοι υπόσχονται  όσα ονειρεύεται ο Λαός και κάνουν πράξη "κατά συνείδηση" όχι την υπόσχεση , όχι τ' όνειρο , μα τον Εφιάλτη;
                                     
                                   Μιλάμε φυσικά για τον Δούρειο Ίππο  του Πολιτεύματος, το άρθρο 60 του Συντάγματος που μετατρέπει το Πολίτευμα σε  Ολι- γαρχία.    
                                  Μήπως το αίτημα του Βενιζέλου για συνεννόηση εντός του λεγόμενου Συνταγματικού τόξου έχει πιάσει τόπο;
                                  Μήπως ήλθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες σας και ν' αποκαλυφθούν οι αληθινές σας προθέσεις;"
Αυτά ειπώθηκαν στις 15 του Ιούνη ,στην επανίδρυση της ΕΠ.ΑΝ.
Άρα αγαπητέ μου φίλε,
προέβεις σε μια υβριστική επιστολή, χωρίς να δώσεις κανένα επιχείρημα πάνω στην ουσία της τεκμηριωμένης ανάλυσης του Δ. Καζάκη, που εντοπίζει με ακρίβεια γεωμετρικού τύπου, την πλήρη αδυναμία της εξόδου της χώρας από την κρίση εντός του ευρώ;
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε επανειλημμένα καλέσει και ενημερώσει υψηλόβαθμα στελέχη του Σύριζα αλλά και του ΚΚΕ και έχουμε ζητήσει να μας δώσουν σαφείς απαντήσεις για πιο λόγο αρνούνται ακόμα και τώρα να καταγγείλουν στον ελληνικό λαό και στην Ευρώπη το υπάρχον Σύνταγμα, σύμφωνα με το οποίο κυβερνάνε οι λίγοι, αποφασίζουν και ψηφίζουν "κατά συνείδηση" - άρθρο 60, κυβερνούν χωρίς ο λαός να έχει την δυνατότητα, οι πολίτες δηλ. να ασκήσουν ποινική δίωξη, όταν εξαπατούνται "λεφτά υπάρχουν" - άρθρο 61, μετατρέποντας το πολίτευμα σε προεδρευόμενη κοινοβουλευτική ολιγαρχία. Ένα Σύνταγμα που ο Ελληνικός Λαός ποτέ δεν έχει εγκρίνει με Δημοψήφισμα όπως μια αληθινή Δημοκρατία απαιτεί. Ένα Σύνταγμα που είναι οχυρό των οχτρών που μπήκαν στην Πόλη και παράγει το Δίκιο των Λίγων.
Ένα Σύνταγμα  που προστατεύει μόνο τα πολιτικά κόμματα, τις  φιλιππινέζες των εταιριών και των μονοπωλίων.
Συμφωνώ μαζί σου ότι ο κόσμος της αριστεράς υπήρξε πάντα αγωνιστής, στις επάλξεις και στην αντίσταση και έχει πληρώσει με αίμα τους ηρωικούς αγώνες για την ανεξαρτησία και την λευτεριά κι εσύ είσαι ένας τέτοιος αγωνιστής για τα δίκαια του λαού.
Δεν ταυτίζουμε για κανένα λόγο τους ψηφοφόρους της αριστεράς με τους ιδιοτελείς, βολεψάκηδες και κοντόφθαλμους ψηφοφόρους των δεξιών κυβερνήσεων και τους προδότες των ηγεσιών τους. Αλλά δεν μπορώ να μην καταδικάσω τη συνεννόηση εντός του Συνταγματικού Τόξου, που ζήτησε ο Βενιζέλος από την αντιπολίτευση και δυστυχώς  φαίνεται πώς γίνεται αποδεκτή με ολέθριες για μια ακόμη φορά συνέπειες για το μέλλον του τόπου..
Δυστυχώς τα αριστερά κόμματα συνεχίζουν την ίδια περπατησιά, τα ίδια βήματα με εκείνα του 1944. Δεν δέχονται ότι είμαστε υπό κατοχή, γιατί για αυτούς για όλα φταίει ο καπιταλισμός.
 Με εσφαλμένη τακτική στον Πόλεμο ,χάνουν τις μάχες την μια μετά την άλλη. Δεν έχουν δώσει σημασία στο μεγάλο κόλπο των οχτρών. Στην Άλωση της Παιδείας. Στον Νέο Μεσαίωνα που κρατά τα Σχολειά ανοικτά μα έχουν πετάξει την Γνώση απέξω. Στον Νέο Μεσαίωνα που καλλιεργεί την άγνοια και βγάζει καρπό τον σύγχρονο δούλο. Αυτόν που αγνοεί και τρομοκρατημένος σέρνεται πίσω απ' τις επιλογές των οχτρών. Τον αδιάφορο που ελπίζει ακόμη στα κόμματα της Βουλής και στις διασυνδέσεις με υπουργούς, στο λαμόγιο που προσπαθεί να τ' αρπάξει, μα πάνω απ΄όλα στον ξερόλα. Αυτόν που κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει. Αυτόν που χωρίς να το θέλει σπέρνει τη διχόνοια. Δεκάδες κόμματα κι ο Λαός σε διάσπαση .Δεξιοί κι αριστεροί σε δεκάδες υποδιαιρέσεις . Κι οι λίγοι να κάνουν πάρτι, να αλληλοσυγχαίρονται και να ξεπουλάνε ονείρατα κι ελπίδες.
Χρειαζόμαστε ενότητα με βάση το δίκιο, την Δημοκρατία, με βάση το αρχαιοελληνικό μέτρο.
Το κρύψανε κάτω από τόνους σκουπίδια της καλοπληρωμένης προπαγάνδας που εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε. Πληρώνουμε  το σχοινί που μας κρεμάνε κάθε ημέρα.
Πρέπει να ενωθούμε για να τιμωρήσουμε τους ενόχους απ΄όπου κι αν προέρχονται. Ο προδοτικός διαχωρισμός σε δεξιούς και αριστερούς πρέπει να εκλείψει. 
Νομίζω ότι συμφωνείς με όλα αυτά και ο κοινός παρανομαστής που πρέπει να έχουμε για τον έλληνα να είναι το "Πολιτικό Ον" δηλ. ο Άνθρωπος. Αυτός που τσάκισε στη Μυθολογία  τα τέρατα της Σφίγγας και τον εφιαλτικό τους κόσμο. Αυτός που συνέτριψε την πρώτη ιστορικά  Παγκοσμιοποίηση στις Θερμοπύλες. Αυτός που γεννιέται από τη Μήτρα του "Εμείς". Αυτός που γιόρτασε στο Μεσολόγγι, στα βουνά της Πίνδου, στην Εθνική Αντίσταση. Αυτός που σήμερα δεν μετέχει στην προδοσία κι εκτός Βουλής προετοιμάζεται αργά μα σταθερά. Φορώντας ξανά την αρχαία πανοπλία .  Τον εξοπλισμό του "Εμείς".
Για να ανοίξει τον δρόμο της Αντίστασης και της Νίκης.
Για να πετύχουμε την πολυπόθητη Λευτεριά ,την ανεξαρτησία που  περνά πάνω από την τιμωρία όλων των ενόχων, αριστερών και δεξιών.
Των οχτρών  που κατέστρεψαν τον όμορφο τόπο μας.
Η ερευνητική ομάδα Ιστορίας της ΕΠ.ΑΝ.
κι ο Ανδρέας Γιαννουλόπουλος
Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος