Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας της 9ης Μαρτίου 2016



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πολιτική Γραμματεία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) δηλώνει ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η αφίσα αυτή που αναρτήθηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης, σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00, που επιδιώκει να συσχετίσει το Μέτωπο με προβοκατόρικες ενέργειες, αλλοιώνοντας ακόμα και το λογότυπό του, δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ή και για οποιοδήποτε λόγο με το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.), τον σκοπό, καθώς και τις ενέργειες του Μετώπου και των μελών του, παρούσες και μελλοντικές.

Είναι προφανές ότι οι αήθεις υπεύθυνοι αυτής της ανάρτησης, μη έχοντας να συνεισφέρουν οτιδήποτε άλλο στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας, με την ενέργειά τους αυτή σκοπεύουν να δυσφημίσουν και να αμαυρώσουν στη συνείδηση του κόσμου το Ε.ΠΑ.Μ., προκαλώντας τις «δημοκρατικές ευαισθησίες» των καθεστωτικών και τα αντιτρομοκρατικά τους ανακλαστικά.

Για το λόγο αυτό:
1) καλούμε τους εμπνευστές αυτής της αφίσας και οποιουδήποτε άλλου ανάλογου υλικού και όσους τη διακινούν με οποιοδήποτε τρόπο, να παύσουν ΑΜΕΣΩΣ την κυκλοφορία της στο διαδίκτυο,
2) όσοι ευθύνονται για την ανάρτηση αυτής της αφίσας σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο, να προβούν σε επανορθωτική της φήμης του Μετώπου δήλωση, διευκρινίζοντας ότι η αφίσα αυτή δεν αφορά στο ΕΠΑΜ, τους σκοπούς του και τα μέλη του.
3) να παραλείψουν στο μέλλον την ανάρτηση οποιασδήποτε αφίσας, ή άλλου υλικού που δυσφημεί και παραπλανά το κοινό διαδικτυακών τόπων σε σχέση με το Ε.ΠΑ.Μ.

Διαφορετικά, να έχουν υπόψη τους ότι θα ληφθούν από το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.) όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα εναντίον οποιουδήποτε ενέχεται σε άδικες πράξεις που το βλάπτουν.

Καλούμε όλους τους αγωνιστές του Μετώπου, τους πυρήνες, σε επαγρύπνηση για την προστασία του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα από τους «αφελείς» που λειτουργούν υπονομευτικά. Η υπεράσπιση της Δημοκρατίας είναι σοβαρή υπόθεση κι όχι προβοκατόρικα καραγκιοζιλίκια δια του διαδικτύου.
  
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Π.Α.Μ.
9 Μαρτίου 2016