Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΞΕ-ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

ΞΕ-ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!



ΞΕ-ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!





ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΛΑΟΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ! 
http://www.youtube.com/watch?v=1hP0k5omIHU&feature=related



“Πως να διαδηλώσετε έξυπνα” – Εγχειρίδιο της αιγυπτιακής εξέγερσης 
https://rioterinfo.files.wordpress.com/2011/02/manual1.pdf




Επικαιροποιημένες Nομικές συμβουλές για Διαδηλωτές 




ΓΕΝlΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ 




ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ





ΤΟ ΚΚΕ, απ το "Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα", του Χρ. Βερναρδάκη
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, απ το "Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα", του Χρ. Βερναρδάκη
Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, απ το "Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα", του Χρ. Βερναρδάκη
Κράτος και πολιτικά κόμματα, απ το "Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα", του Χρ. Βερναρδάκη







Κατσέλη, Δεν θα βγούμε απ΄το ευρώ αν χρεοκοπήσουμε και θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/b_9598.html







 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Η πλουσιώτερη ιντερνετική βιβλιοθήκη προοδευτικού βιβλίου στο ελληνικό ίντερνετ και χώρος ελεύθερου διαλόγου και πληροφόρησης.
Ενισχύστε την προσπάθεια διατήρησης της λειτουργίας της:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Βήχος Παναγιώτης του Αθανασίου 
Αριθμ λογαριασμού:
 076/610428-25 
Eurobank: Βήχος Παναγιώτης του Αθανασίου
Αριθμ λογαριασμού: 0026-0044-46-0102690349
Ακόμη και 20, 10 ή και 5 ευρώ είναι για μας πολύτιμα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΑΣ


25 ΜΑΡΤΙΟΥ: Οι μηχανισμοί χειραγώγησης και τρομοκράτησης του λαού σε θέση μάχης!
Οι μηχανισμοί χειραγώγησης των λαϊκών μαζών μπήκαν για τα καλά μπροστά, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εφεδρείες τους. Τους "αριστερούς" κολαούζους του συστήματος, τύπου Παπαρήγα μέχρι τους πιο ντούρους, κάποιους «Διεθνιστές» που μιλάνε στο όνομα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς! Που είσαι Στάλιν να δεις τα σταλινάκια σου. Ε, λοιπόν, όλοι εσείς που στο όνομα της τάξης μας προδίδετε για μία ακόμη φορά την τάξη μας και την χώρα που ζει η τάξη μας, ακούστε το καλά. Όλος ο λαός, ναι σκέτα ΛΑΟΣ, όλος ο λαός οφείλει ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ απέναντι σ’ αυτούς που αντιπροσωπεύουν το μεγάλο κεφάλαιο, τις τράπεζες και τους τοκογλύφους. Όλος ο λαός που πλήττεται από τα μέτρα εξαθλίωσής του, σε οποιαδήποτε ιδεολογία και αν πιστεύει πρέπει να κατανοήσει ότι αν δεν ενωθεί, όπως ενώθηκαν οι καταπιεστές του, δεν πρόκειται ποτέ να βγει από το βάλτο που τον έριξαν. Οι κομμουνιστές και κάθε προοδευτικός άνθρωπος πρέπει να γίνουν μπροστάρηδες σ’ αυτό το κάλεσμα για γενικό ξεσηκωμό και να μην αφήνουν τα ακροδεξιά και «αριστερά» επιτελεία του συστήματος να καπηλεύονται την αθλιότητα που βρίσκεται ο λαός για να τον αποπροσανατολίσουν και να τον οδηγήσουν στη συνέχεια στην απογοήτευση. Η Αριστερά να μπει μπροστά στο γενικό ξεσηκωμό να δημιουργήσει ένα τεράστιο και ακατανίκητο κίνημα που θα σαρώσει τους Παπαδήμιους και τα "αριστερά" δεκανίκια του που μπαίνουν ανάχωμα σε κάθε προσπάθεια του λαού να αντισταθεί. Ο λαός δε θα πάει ποτέ με την Αριστερά όταν η Αριστερά του γυρίζει την πλάτη, τον ταυτίζει με τους συνειδητούς φασίστες και του λέει: ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ! Μόνο η επανάσταση μπορεί να σε σώσει! Ταυτίζουν την επανάσταση με τον εαυτό τους και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο σύστημα που θέλει ΤΑΞΗ και ΥΠΟΤΑΓΗ. Ναι, Ζούμε στην εποχή των τεράτων! ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ λοιπόν. Κλείστε τα αυτιά σας σε δεξιά, κεντρώα και «αριστερά» τσουτσέκια που στο όνομα μιας επανάστασης που θα την κάνουν οι «ειδικοί», χωρίς το λαό και ενάντια στο λαό, σας καλούν να καθίσετε φρόνιμοι και απλά να τους ψηφίσετε. Σαρώστε τους όλους χωρίς έλεος. Ή αυτοί ή εμείς. Όλοι εμείς που δε θα κάτσουμε στα αυγά μας, που δε θα κάνουμε το χατίρι σε κανένα συνειδητό «αριστερό» στυλοβάτη του συστήματος που ξέρει να μιλάει «ταξικά» αγνοώντας την τάξη του και τον κόσμο της εργασίας. Ελληνες και μετανάστες. Όλοι στους δρόμους. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
Παναγιώτης Βήχος
15-3-2012


ΠΕΡΙ «ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ», «ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ» ΚΑΙ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ - Μίκης Θεοδωράκης
Είδα και άκουσα στο βραδινό δελτίο της ΝΕΤ τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Καψή να προσπαθεί να εξομοιώσει τους τραμπούκους του παρακράτους της Δεξιάς που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη με τα σημερινά θύματα της αντεθνικής, αντικοινωνικής και αντιλαϊκής πολιτικής της ξένης Τρόικα και της ντόπιας Κυβέρνησης που προσπαθούν να διαδηλώσουν την αγανάκτησή τους…
http://www.spitha-kap.gr/el/articles/?nid=2210


ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
25 Μαρτίου: Μια ευκαιρία για το λαό ν αντιπαρατεθεί ενωμένος στο χουντικό καθεστώς. Δεν είναι ευκαιρία για πρακτικά αποτελέσματα, αλλά για επίδειξη δύναμης, απόκτηση αυτοπεποίθησης και απονομιμοποίηση των «κυβερνητών».
Όσοι αριστεροί, εκφραστές μερίδων του λαού κλπ: δώστε μια ευκαιρία στο λαό (αν και την άλλη φορά την πήρε μόνος του). Έπρεπε ήδη να έχετε ξεκινήσει την οργάνωση της αντίδρασης του λαού με την ευκαιρία της παρέλασης της 25ηςΜαρτίου, για την ακύρωση της παρέλασης (άκου παρέλαση εν μέσω κατοχής και χούντας…), μέσα από ενωτικές δράσεις. Δεν χρειάζεται ευφυϊα για την ακύρωση του χουντοπανηγυριού, κινητοποιώντας τον κόσμο σε πολλαπλά σημεία της διαδρομής της παρέλασης. Οι πρωτοβουλίες της βάσης εδώ έχουν τον πρώτο λόγο. Κι αν ο λαός δεν ακολουθήσει θα είναι ευκαιρία για πολλά συμπεράσματα…

Γιώργος Παπανικολάου
10 Μάρτη 2012



25η Μαρτίου: η μέρα Λαϊκού Ξεσηκωμού –Η κυβέρνηση σήκωσε το γάντι της αναμέτρησης
Υπάρχουν δύο τελείως διαφορετικά γεγονότα που περικλείουν όλη την ουσία της ζωής μας. Από τη μια μεριά είναι το περήφανο γεροντάκι, που τρυπώνει μέσα στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ και γιαουρτώνει τον Ευ.Βενιζέλο την πιο μεγάλη στιγμή της πολιτικής του καριέρας. Ένας αδύναμος άνθρωπος καταφέρνει με τη μεγάλη αυτή κίνηση πολιτικής απαξίωσης να αμαυρώσει όχι μόνο τον αδίστακτα φιλόδοξο αστό πολιτικό, αλλά και να απαξιώσει την τεράστια “εθνική επιτυχία” των ελλήνων αστών, το νέο Μνημόνιο, θολώνοντας το γυαλί της προπαγάνδας τους με το χνώτο της πείνας, το αναψοκοκκίνισα της λαϊκής οργής και αγανάκτησης.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ




Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑαπ το βιβλιο του ΝΚοτζιά "Η πολιτικήσωτηρίας ενάντια στην τρόϊκα".










του Πέτρου Παπακωνσταντίνου



ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, (ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ), ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΜΕ, ΣΕΒ, ΤτΕ, ΝΣΚ, ΟΔΔΗΧ, ΕΥΡΩΠΑΙΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΝΤ, ΕΚΤ ΚΛΠ.) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
1) ΑΙΡΟΥΜΕ τη Λαική Εντολή η οποία τους εδόθη με τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΙΣ από τους 300 βουλευτές της Ελληνικής Βουλής, μας εκπροσωπεί-αντιπροσωπεύει ενώπιον οιουδήποτε φορέα άσκησης πολιτικής-οικονομικής ή άλλης εξουσίας, Ελληνικής ή Αλλοδαπής.
 
2) Δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους δώσαμε εντολή να προχωρήσουν και υλοποιήσουν την κυβερνητική πολιτική την οποία ακολούθησαν από την επομένη των εκλογών του Οκτωβρίου 2009, αλλά αντίθετα με εξαπάτηση, ως αναφέρουμε, αναλυτικά στην εξώδικη δήλωσή μας, απέσπασαν την ψήφο μας τελώντας κατά τον τρόπο αυτό, μεταξύ άλλων και ποινικό αδίκημα.
3) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι δανειακές συμβάσεις που υπέγραψαν κατά παράβαση της Λαικής Εντολής που έλαβαν και θα καταργηθούν την επομένη ημέρα των επόμενων εκλογών και αυτό θα γνωστοποιηθεί και στους αντισυμβαλλομένους τους , προκειμένου να είναι γνώστες της διάστασης που υφίσταται ανάμεσα σ’αυτούς και στον Ελληνικό Λαό.
 
4) Δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ οι Αντισυνταγματικοί Νόμοι που ψηφίζουν, δε θα τους ακολουθήσουμε, δε θα υπακούσουμε και θα τους καταργήσουμε και δια της δικαστικής οδού αλλά και στην πράξη. Τυπικά θα καταργηθούν την επομένη των εκλογών, ουσιαστικά τους έχουμε καταργήσει.
5) Δηλώνουμε ότι δε θα θυσιασθούμε, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας, ούτε οι επόμενες γενιές, για να επιβιώσει ένα άκρως διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα.
ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.
Για την υπογραφή του εξωδίκου μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της συντάξασας αυτό δικηγόρου Μαρίας Εξαρχουλάκου του Ιωάννη, Δικηγόρου Αθηνών, (ΑΜΔΣΑ 17969), κατοίκου Αθηνών, (οδός Κυψέλης 83) , Προέδρου της Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης, (ΔΙ.Α.Π). μετά του επίσης δικηγόρου Χρήστου Χρήστου, τηλ. 
210 8235455210 823996569445974146948176768,694590180569550615816937019733emailmariaexarchoula@yahoo.gr, (συνεργαζόμενοι δικηγόροι, Μιλτιάδης Ευθυμίου, Βανέσσα Ροζάκη, Παναγιώτης Τζαμτζής).
https://docs.google.com/document/d/1pOVNKx_bk8KDfGTj47tAfbP8ibqwu8UIg6gfP7D1PkQ/edit?pli=1



Άρης Καζάκος: Επιστροφή στο δίκαιο του 19ου αιώνα!http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=2045



 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Η πλουσιώτερη ιντερνετική βιβλιοθήκη προοδευτικού βιβλίου στο ελληνικό ίντερνετ και χώρος ελεύθερου διαλόγου και πληροφόρησης.
Ενισχύστε την προσπάθεια διατήρησης της λειτουργίας της:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Βήχος Παναγιώτης του Αθανασίου 
Αριθμ λογαριασμού: 076/610428-25
 
Eurobank: Βήχος Παναγιώτης του Αθανασίου
Αριθμ λογαριασμού: 0026-0044-46-0102690349
Ακόμη και 20, 10 ή και 5 ευρώ είναι για μας πολύτιμα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΑΣ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Ή ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πολλά συμπεράσματα μπορεί ν αντλήσει κανείς απ την ιστορία και τα πεπραγμένα των ελληνικών κομμάτων και να καταλάβει ποιες τάξεις και ποια συμφέροντα υπηρετεί το καθένα. Αλλά για να το κάνει, θα πρέπει πρώτα κάποιος να εκθέσει αυτή την ιστορία όσο το δυνατόν πιο απλά και καθαρά γίνεται. Και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης το κάνει αυτό πολύ καλά και αποκαλύπτει ότι η δημοκρατία τους ήταν πουκάμισο αδειανό, αριστοκρατικής ή ολιγαρχικής κοπής, που όταν έκριναν ότι το συμφέρον τους απαιτούσε, λειτουργούσαν με «νύχτες των μακριών καταλόγων», συγνώμη, με «νύχτες του Κάραβελ» ήθελα να πω.
Μιλάω για τις τάξεις που λυμαίνονται το κράτος μέχρι σήμερα και θησαύρισαν και θησαυρίζουν και οι εκπρόσωποί τους αναφέρονται στα πεπραγμένα τους, καλύπτοντάς τα με τη λέξη δημοκρατία και συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται για κάτι ιερό και μη δυνάμενο ν αμφισβητηθεί από κανένα. Αλλά τα γεγονότα μιλούν. Κι αρκεί ν αναφέρει κανείς τα γεγονότα, για ν αποκαλυφθεί η αλήθεια. Κι αυτά τα γεγονότα θάπρεπε ν αποτελούν τη βάση των ερευνών, των εκτιμήσεων και του λόγου των λεγόμενων αριστερών δυνάμεων, πολύ περισσότερο των αυτοαποκαλούμενων μαρξιστικών δυνάμεων. Τι έχουν κάνει αυτές οι οργανωμένες δυνάμεις μέχρι σήμερα, περισσότερο απ όσο έκανε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης;  
Προσέξτε επίσης, ότι στην περίπτωση της ΝΔ εκμεταλλεύτηκαν μια συντηρητική δύναμη ΤΟΥ ΛΑΟΥ: κόμμα νοικοκυρών και συνταξιούχων.


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, απ το "Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα", του Χρ. Βερναρδάκη
ΤΟ ΠΑΣΟΚ 1, απ το "Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα", του Χρ. Βερναρδάκη


ΕΚΛΟΓΕΣ 1996-2009 1, Το 2ο κεφάλαιο απ το βιβλίο του Χρ Βερναρδάκη "Πολιτικά κόμματα, εκλογές και κομματικό σύστημα". 


ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


διευθύντριας του ακτινολογικού τμήματος Νοσοκομείου Κιλκίς
μέλος της γενικής συνέλευσης εργαζομένων
προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Κιλκίς (ΕΝΙΚ)»



Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ για τη Δανειακή Σύμβαση


Η Ελλάδα μπορεί να ρίξει τη Γουόλ Στριτ
(άρθρο στο Δρόμο της Αριστεράς 25/2/12)






ΛΕΝΙΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣαπ το "Η ανάπτυξη του καπιταλισμού στη Ρωσία", τ. 3, σελ 526-530

Καπιταλιστικές μεν, μεσαιωνικές δε.
Πως μπορεί ο καπιταλισμός να κρύβει σχέσεις προηγούμενων καθεστώτων. 

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=24464&start=40


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ (24/3/1945)



 Ιρανός προγραμματιστής διατρέχει κίνδυνο να εκτελεστεί ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ




ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ !!! (Σπάνιο ντοκουμέντο)

 

Δ.Καζάκης - Ομιλία στη Νέα Κίο (17/02/2012)_Συζήτηση


Πλούσιες χώρεςφτωχοί λαοί


Ο έχων καταθέσεις σωθήτω.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 25-2-2012


Η   Ένοχη   Αγανάκτηση


Διαβάστε τι έγραφαν οι δωσίλογοι δημοσιογράφοι το 1941

...

[Κομμένο μήνυμα]  Προβολή ολόκληρου του μηνύματος
YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου