Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ απο ΕΠ.Α.Μ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-Ε​ΛΛΗΝΙΚΟΥ (Πυρήνας του Δ. Καζάκη) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ



 
Ο πυρήνας Γλυφάδας-Ελληνικού του Ε.ΠΑ.Μ (Νότιος Τομέας) σας προσκαλεί στην παρουσίαση που διοργανώνει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" (Ανατολικής Ρωμυλίας και Γεωργίου Γεννηματά, Άνω Γλυφάδα) με θέμα ''Οι 100 πρώτες μέρες μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου"  και με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή Δημήτρη Καζάκη.  
Μετά τις ομιλίες θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό   


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, επειδή δεν αρκούν οι διαπιστώσεις, ούτε να λέμε μόνο τι θέλουμε, αλλά πρέπει να πούμε και το πώς θα φτάσουμε στους στόχους μας, προχώρησε στην εκπόνηση λεπτομερούς Προγράμματος που αναλύει ακριβώς τον τρόπο μετάβασης στο Εθνικό Νόμισμα και τα μέτρα των πρώτων 100 ημερών μιας κυβέρνησης Παλλαϊκού Μετώπου.

Το Πρόγραμμα αυτό παρουσιάζεται τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στον Δήμο μας, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, Ανατολικής Ρωμυλίας και Γεννηματά Γεωργίου, Γλυφάδα-Τερψιθέα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης μιας ευρύτερης σειράς παρουσιάσεων σ’ όλη την Ελλάδα.

Για μια ακόμα φορά το Ε.Πα.Μ. πρωτοπορεί. Απέναντι στα ιλουστρασιόν προγράμματα - ευχολόγια των άλλων, επεξεργασμένα από στρατιές επαγγελματιών επικοινωνιολόγων, που επί της ουσίας δεν δεσμεύουν κανέναν και για τίποτα, εμείς αντιπαραθέτουμε τη δική μας πολιτικά άρτια και επιστημονικά τεκμηριωμένη - και γι’ αυτό απολύτως δεσμευτική - πρότασή μας, για τις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης και το πέρασμα σε Εθνικό Νόμισμα.. 

 

Επεξεργασμένη σε βάθος, σε απόλυτη συνέπεια των ιδρυτικών αρχών του Μετώπου, δεν μένει στην ανάλυση του τι συμβαίνει και τι προτείνει για να αλλάξουν τα πράγματα σε μια αληθινά προοδευτική κατεύθυνση για την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, αλλά - και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά συνθέτει λεπτομερώς και βήμα το βήμα το πώς! Επειδή υπάρχει η λύση και είναι η μοναδική.

 

Καθήκον δικό μας, όλων των μελών του Ε.Πα.Μ., είναι το Πρόγραμμά μας να φτάσει σε κάθε σπίτι και να γίνει κτήμα και εργαλείο στα χέρια ολόκληρου του ελληνικού λαού. Έτσι, ξεκινάμε μια μεγάλη πορεία προς τον ελληνικό λαό με σκοπό να τον ενημερώσουμε για τη λύση. Ξεκινώντας από την Αθήνα, με την παρουσίαση που έγινε στις 22 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο Καλυψώ, προχωράμε σε ολόκληρη την Αττική, για να συνεχίσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Η πορεία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί πλούσιος διάλογος με κάθε πολίτη, για όλα τα θέματα, που αφορούν τη μετάβαση σε Εθνικό νόμισμα. Όπως το Ε.Πα.Μ. κάνει πάντα σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε ομιλία, θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Γιατί το Ε.Πα.Μ. έχει τις απαντήσεις, έχει τις λύσεις, έχει τη βούληση και σταδιακά αποκτά τη δύναμη, έτσι ώστε μαζί με το λαό να τις υλοποιήσει.