Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΑΜ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10/10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ



ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αγαπητές συναγωνίστριες και συναγωνιστές
Η καταρρέουσα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχοντας χάσει την  εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, προσπαθεί απελπισμένα να κερδίσει πολιτικό χρόνο ζητώντας «ψήφο εμπιστοσύνης» από τον εαυτό της, ώστε  να προχωρήσει το σχέδιο διάλυσης και αφανισμού του λαού και της χώρας, προς όφελος  των ντόπιων και ξένων τραπεζιτών.
Στον αντίποδα, οι λεγόμενοι αντι-μνημονιακοί (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ) ζητούν εκλογές αλλά δεν τολμούν να παραιτηθούν από τη Βουλή ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, νομιμοποιώντας με αυτό τον τρόπο όλες τις ενέργειες της συγκυβέρνησης.
Το ΕΠΑΜ παραμένοντας σταθερό στη θέση του ότι τη λύση πρέπει να τη δώσει ο λαός στην προοπτική δημιουργίας ενός προοδευτικού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου
ΚΑΛΕΙ
Όλα τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στη διανομή έντυπου υλικού στη συγκέντρωση που θα γίνει στο Σύνταγμα.
Όλα τα μέλη και τους φίλους να βρίσκονται με τα σήματα και τις σημαίες τους στο Άγαλμα του Κολοκοτρώνη, στην Παλαιά Βουλή, την Παρασκευή 10/10/2014 στις 5:00μμ.
Το έντυπο υλικό που θα διανεμηθεί θα υπάρχει στο σημείο της συγκέντρωσης. Για όποιο πυρήνα επιθυμεί να το ανατυπώσει και να το διανείμει στην περιοχή του, επισυνάπτουμε στο μήνυμα τη μακέτα.

Το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ
8/10/14