Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η συνέντευξη της δεκαετίας από τον γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δ.Καζάκη

 


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!

Ακούστε τον Δημήτρη Καζάκη σε μια πληρέστατη και αναλυτικότατη περιγραφή για το πως η χώρα μας θα μπορούσε να μεταβεί ΟΜΑΛΑ σε καθεστώς ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δυσάρεστη επίπτωση στην οικονομία της... το αντίθετο μάλιστα. Ακούστε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να μετατρέψει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες οικονομίες σε ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ που θα καταστούσαν την πατρίδα μας ΑΥΤΑΡΚΗ και ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ μέσα σε λίγους μόλις ΜΗΝΕΣ. Ο επιφανής οικονομολόγος εξηγεί βήμα το βήμα τη διαδικασία της Μετάβασης ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ που μέχρι και ένας άνθρωπος που στερείται βασικών οικονομικών γνώσεων θα μπορούσε ΕΥΚΟΛΑ να κατανοήσει.

Μην ψάχνετε άλλο ΑΔΙΚΑ! Η ΠΡΟΤΑΣΗ και η ΛΥΣΗ είναι μπροστά στα μάτια σας, έτοιμη προς ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Η απόφαση επίσης δική σας... αιχμάλωτοι και υπόδουλοι του Ευρωιερατείου ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Το μόνο που μένει είναι να διαδώσετε την είδηση και να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.), το μοναδικό Δημοκρατικό και Πατριωτικό Κίνημα βάσης που έχει τις προτάσεις, τις λύσεις, τα όπλα και τα στελέχη για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη ΟΛΩΝ ΜΑΣ και να πάρει τις ζωές μας πίσω.

Ο oικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, μιλάει για την ομαλή μετάβαση στο Εθνικό κρατικό νόμισμα.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στην εκπομπή του Κλεάνθη Λοΐζου «Ο κόσμος σήμερα», ο κ.Καζάκης, από το στούντιο της Τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ, εξήγησε πως μπορεί να γίνει η μετάβαση της χώρας από το ευρώ στο Εθνικό νόμισμα και πόσα και ποια τα οφέλη από ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο oικονομολόγος του TV KOSMOS, Ηλίας Καραβόλιας.


Ευχαριστούμε θερμά την τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ http://tvkosmos.gr/ για την ευγενική παραχώρηση του βίντεο.


 http://teleytaiaexodos.blogspot.gr