Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ε.ΠΑ.Μιτικη δράση του πυρήνα Αχαρνών Καματερού

Ε.Πα.Μ Αχαρνών και Βορειοδυτικών Προαστίων


"Αγαπητοί Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες φίλες και φίλοι , 

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην Πορεία Αντίστασης & Ενημέρωσης που διοργανώνει ο πυρήνας Αχαρνών, Καματερού και Άνω Λιοσίων την επόμενη Τετάρτη 18/10/2012 στις 18:30 στο Καματερό. 

Αφετηρία της πορείας και σημείο εκκίνησης της πορείας είναι η Παιδική Χαρά της οδού Άργους (η οδός Άργους είναι κάθετη στην Λεωφόρο Δημ. Γούναρη). 

Το βασικό πρόταγμα της πορείας είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας για την πολιτική λύση της Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας 
 βάζουμε την οργάνωση και την ένταση..... περιμένουμε την φυσική σας παρουσία και το κέφι σας ............ σας περιμένουμε.....!!!!!!!

Με Συναγωνιστικούς Χαιρετισμούς 

Το Συντονιστικό του πυρήνα"

Υ.Γ. 1
γνωρίζουμε ότι αρκετοί πυρήνες γίνονται αυτή την ημέρα..........το ίδιο και ο δικός μας ........απλά αποφασίσαμε ότι  έχουμε καιρό για σκέψεις  ....ας κάνουμε πράξεις στην γειτονιά μας....ας δείξουμε ότι υπάρχει κάτι ή κάποιοι .... να στηριχθούν και να ελπίζουν οι γείτονες μας......!!!!!


Υ.Γ 2
Παρακαλούνται οι συντονιστές και υπεύθυνοι επικοινωνίας να το αναρτήσουν , εάν υπάρχει μπλοκ, και να προωθήσουν σε κάθε μέλος τους το παραπάνω μαιλ.....πληροφορίες στο παρακάτω λίνκ  του πυρήνα μας.
ΠΟΡΕΙΑ_ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2.jpgΠΟΡΕΙΑ_ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2.jpg
595 K   Προβολή   Κοινή χρήση   Λήψη αρχείου