Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Προσκλητήριο Ε.Πα.Μ.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
στα Μέλη, τους Φίλους του Ε.Πα.Μ. και όλο το Λαό

Το Ε.Πα.Μ. εκτιμώντας τις τελευταίες εξελίξεις και τα νέα δεδομένα, καλεί τον λαό σε μαζική αγωνιστική επαγρύπνηση.

Εκτιμούμε ότι η παρούσα συγκυβέρνηση του μνημονίου, η τελευταία εκδοχή του κατοχικού καθεστώτος, παραπαίουσα και έχοντας μέσα σε μόλις 4 μήνες ολοένα και περισσότερα στρώματα του λαού απέναντί της, αποτείνεται απευθείας στους ξένους προστάτες της, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία.

Η επίσκεψη της φράου Μέρκελ έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, όπου οξύνονται οι κοινωνικές και ταξικές συγκρούσεις, εντείνεται η κατασταλτική πολιτική του καθεστώτος, με τις αστυνομικές δυνάμεις, τα συμπληρωματικά σ’ αυτές «τάγματα εφόδου» και τη τρομοκρατία, προκειμένου να καμφθεί κι άλλο το φρόνημα του λαού, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η καταστροφή με τα νέα μέτρα, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, η εφαρμογή των ΕΟΖ (Ειδικών Οικονομικών Ζωνών) και τελικά ο διαμελισμός της χώρας.

Από την άλλη πλευρά και η φράου Μέρκελ βρίσκεται στην ανάγκη να δηλώσει προς πάσα κατεύθυνση ποιος κάνει κουμάντο και να προωθήσει τα γερμανικά σχέδια στην ευαίσθητη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπου το καζάνι της έντασης είναι έτοιμο να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες και για την ίδια τη χώρα μας.

Κρατώντας πάντα στο χέρι της τη λίστα Χριστοφοράκου η εκπρόσωπος του γερμανικού οικονομικού ιμπεριαλισμού έρχεται να εκβιάσει ασφυκτικά τους εγχώριους δωσίλογους-υπαλλήλους της και να παραπλανήσει για μια ακόμα φορά τους Έλληνες πολίτες με διάφορες «χάντρες και καθρεφτάκια», με  ενδεχόμενη «επιμήκυνση» του μνημονίου που στην πράξη θα σημαίνει την ολοκληρωτική εξάρτηση και καταστροφή.

Καλούμε τον λαό να σταθεί ακλόνητος απέναντι στα προωθούμενα «νέα μέτρα», τις διώξεις και τα μασκαρέματα του καθεστώτος και να εντείνει τις κινητοποιήσεις του με στόχο τη

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

για τη ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους και την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας μας.

Καλούμε όλους σε μαζική και μαχητική παρουσία τη Δευτέρα και την Τρίτη στα συλλαλητήρια που οργανώνονται.

Συγκεκριμένα:
Τη Δευτέρα 8/10: Το Ε.Πα.Μ. θα συγκεντρωθεί στις 5:30 το απόγευμα στο χώρο της Παλαιάς Βουλής, μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη

Την Τρίτη 9/10: Το Ε.Πα.Μ. θα εκτιμήσει τις δυνατότητες πρόσβασης στο ίδιο σημείο (άγαλμα του Κολοκοτρώνη), στις 12:30 το μεσημέρι, ή εναλλακτικά, στην περίπτωση που θα είναι δύσκολη η πρόσβαση λόγω αστυνομικού κλοιού, σε σημείο που θα γνωστοποιηθεί όσο έγκαιρα γίνεται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Συναγωνίστριες, συναγωνιστές,
Όσον αφορά τις συγκεντρώσεις μας αύριο και μεθαύριο, σύμφωνα με το Προσκλητήριο που προωθήθηκε πριν λίγο, σας παρακαλούμε θερμά:
1.      Να φροντίσετε να φέρετε μαζί σας όσα πανό έχετε στη διάθεσή σας στον πυρήνα/τομέα σας, όπως επίσης, να ενημερώσετε την Κεντρική Γραμματεία πόσα πανό διαθέτετε και τα συνθήματα που αναγράφονται επάνω
2.       Να ζητήσετε από τα μέλη και τους φίλους να φέρουν μαζί τους όσες σημαίες έχουν στη διάθεσή τους ΚΑΙ τα σηματάκια πέτου του Ε.ΠΑ.Μ.
3.      Εάν ο πυρήνας σας διαθέτει φυλλάδια και επιθυμείτε, μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας στη συγκέντρωση της Δευτέρας
4.      Να φροντίσετε ώστε τα μέλη σας και οι φίλοι να συγκεντρωθούν κατά το δυνατόν ανά πυρήνα/τομέανα φορούν τα σηματάκια τους και να παραμείνουν έτσι ως το τέλος της οποιασδήποτε συγκέντρωσης, διαδήλωσης/διαμαρτυρίας.
Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ!
Ευχαριστούμε,
Το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΗ Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.
7 Οκτωβρίου 2012