Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ


Συναγωνίστριες και συναγωνιστές καλησπέρα, καλημέρα!

Σας στέλνω συνημμένα τα αρχεία που αφορούν στην χθεσινή ανακοίνωση του ΕΠΑΜ στο ΚΥΒΕ για την κατάθεση συλλογικής αγωγής με αίτημα την αναγνώριση πλαστότητας των απεσταλμένων εκκαθαριστικών εφορίας:
1.      ΟΔΗΓΙΕΣ
2.      ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
3.      ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Παρακαλώ ενημερώστε τα μέλη σας.

Όλα τα συνημμένα αρχεία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ www.epamhellas.gr – πατήστε εδώ για να τα πάρετε για τα blogs σας!

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύηςepamlaw@gmail.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1.: Όπως θα διαπιστώσετε από τις οδηγίες, η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι κάτοικοι της Αττικής υπέγραψαν χθες την Υπεύθυνη Δήλωση στο ΚΥΒΕ, χρειάζεται να συμπληρώσουν εκ νέου μια δήλωση και να την φέρουν μαζί με τα άλλα έγγραφα που απαιτούνται στα γραφεία του ΕΠΑΜ που αναφέρονται στις Οδηγίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2.: Παρακαλούνται τα μέλη που μένουν κοντά στα γραφεία του ΕΠΑΜ που αναφέρονται στις οδηγίες και έχουν χρόνο, να ενισχύσουν τους εθελοντές στις ώρες που θα παραλαμβάνουν από τον κόσμο τις απαραίτητα έγγραφα.

Καλή δύναμη
Μάρα

Κεντρική Γραμματεία Ε.Πα.Μ.

Description: Description: LOGO EPAM

Επισκευθείτε τους ιστότοπους:

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία - Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

3 συνημμένα — Λήψη όλων των συνημμένων αρχείων (σε συμπιεσμένη μορφή για  )  
ΕΠΑΜ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ_2012.pdfΕΠΑΜ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ_2012.pdf
332 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ.pdfΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ.pdf
192 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.pdfΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.pdf
254 K   Προβολή   Λήψη αρχείου