Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΓ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15/02/2015



Κάλεσμα του Οργανωτικού Γραφείου

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές

Μετά την επιτυχημένη και δυναμική παρουσία του ΕΠΑΜ στο συλλαλητήριο της Τετάρτης το Οργανωτικό Γραφείο εκφράζει σε όλα τα μέλη την πλήρη ικανοποίησή του. Ο αγώνας για μια ελεύθερη πατρίδα θέλει την αγωνιστική παρουσία όλων. Γι αυτό πρέπει να είναι διαρκής και να έχει ένταση και διάρκεια.

Το νέο μας κάλεσμα είναι για την Κυριακή 15/2/2015  στις 17:00. Συμμετέχουμε στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο για πισωγυρίσματα και υποχωρήσεις. Συμμετέχουμε με τα σήματα, τις ελληνικές σημαίες και τα πανό μας.  Φωνάζουμε τα προτάγματά μας, που είναι επίκαιρα όσο ποτέ.

Σημείο συνάντησης των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ, στο πεζοδρόμιο μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (στη δεξιά πλευρά) – εκεί που είχαμε συγκεντρωθεί και την προηγούμενη φορά. Οι συναγωνιστές του ΟΓ και οι υπεύθυνοι ανάρτησης των πανό θα πρέπει να είναι στο χώρο μία ώρα νωρίτερα.

Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιτακτική. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ! ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ! ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!


Το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ