Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΠΑΜ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΣΧΕΔΙΟ Β



Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τον ελληνικό λαό την Πέμπτη 26/2/2015 στις 6 ώρα το απόγευμα να διαδηλώσει ενάντια στην συνέχεια των βάρβαρων πολιτικών που θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται μετά και από την πλήρη συνθηκολόγηση της νέας ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους – δανειστές.


ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Η συμφωνία που συνυπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με το eurogroup αποτελεί συμφωνία για επέκταση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Είναι συμφωνία ενάντια στην πολύπλευρα εκφρασμένη θέληση του ελληνικού λαού να τελειώνουμε με την βάρβαρη πολιτική του προηγούμενου διαστήματος. Μέσα στις λίγες αυτές ημέρες αποδείχτηκε πόσο επικίνδυνη ήταν η γραμμή «ούτε ρήξη - ούτε υποταγή» που πρόβαλλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ. Το πραγματικό δίλημμα εξακολουθεί να είναι ανάμεσα στη ρήξη με το χρέος, το ευρώ, την ΕΕ και την υποταγή στη λιτότητα την επιτροπεία και την αποικιοκρατική κηδεμονία. Αποδείχτηκε ότι οι λεγόμενοι εταίροι δεν είναι παρά εκπρόσωποι των τραπεζιτών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μια στυγνή εκμεταλλευτική και βαθιά αντιδημοκρατική πολιτική ενάντια στα συμφέροντα των λαών.
Για αυτό καλούμε τον λαό, τους εργαζόμενους και την νεολαία να διαδηλώσει την Πέμπτη στις 6 ενάντια στην ΕΕ και ενάντια στην συμφωνία του eurogroup.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. 

Μέχρι στιγμής καλούν: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΧΕΔΙΟ Β,  ΕΠΑΜ.

Προσυγκέντρωση στις 5:30 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Πολιτική Γραμματεία ΕΠΑΜ
24/2/2015