Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Πατριωτική και ανατρεπτική η τοποθέτηση της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, στη Βουλή!




Σχόλιο του Γραφείου Τύπου
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)

Προτεινόμενος τίτλος:
Πατριωτική και ανατρεπτική η τοποθέτηση
της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, στη Βουλή!

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τις επικοινωνιακές -και άκρως επικίνδυνες- ανοησίες του στυλιστικού... «βαρουφακισμού» που ακούσαμε  τις προηγούμενες μέρες, ο αυθεντικός και ακραιφνής πατριωτικός λόγος που άρθρωσε η νέα πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, μας έκανε να νιώσουμε και πάλι υπερήφανοι!

Μια νέα Ελληνίδα, με ύφος και ήθος «αντρίκιο», με μεστό και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, δίδαξε το πώς τοποθετείται και το πώς διατυπώνει τη σκέψη του, όποιος επιθυμεί την ανατροπή. Στη σύντομη ομιλία της, με πολλούς αποδέκτες εντός και εκτός συνόρων, δεν άφησε κανένα περιθώριο προϊδεασμού διαχειριστικής  λογικής και νοοτροπίας, σ’ ό,τι αφορά τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Εδειξε ότι στο πλαίσιο της θεσμικής ευθύνης που ανέλαβε, είναι διατεθειμένη να συγκρουστεί με το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Προασπίζοντας τις έννοιες της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Η τοποθέτηση της νέας προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, είναι ΟΝΤΩΣ ανατρεπτικός πολιτικός λόγος! Επί της ουσίας, βρίσκεται στον αντίποδα των δηλώσεων Τσίπρα και Βαρουφάκη που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Ας ελπίσουμε ότι η ομιλία της νέας προέδρου δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά θα αποτελέσει κίνητρο για πράξεις που θα απαλλάξουν οριστικά τον τόπο από το καθεστώς κατοχής."

Το τέλος -έτσι ή αλλιώς- θα επισφραγιστεί από τον ίδιο το Λαό!

Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 06/02/2015