Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κακός οιωνός η… «ιλαροτραγωδία» της συνάντησης πολιτικών αρχηγών



Σχόλιο του Γραφείου Τύπου
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)

Κακός οιωνός η… «ιλαροτραγωδία»
της συνάντησης πολιτικών αρχηγών

Μετά την… «ιλαροτραγωδία»  της δωσιλογικής απαρτίας του περασμένου Σαββάτου (28/11/15) στο προεδρικό μέγαρο, κατέστη πλέον σαφές, ότι το φαύλο πολιτικό σύστημα  έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο.

Ο μεν φερόμενος ως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέβαλε απέλπιδα προσπάθεια να…  προσελκύσει συνεργούς στο στυγερό έγκλημα σε βάρος της χώρας και των πολιτών,  που προοιωνίζεται η «σκληρή διαπραγμάτευση» της κυβέρνησής του με τους θεσμούς. Οι δε λοιποί θιασώτες του ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της απύθμενης εθελοδουλίας, που συναπαρτίζουν  την αντιπολίτευση… «εικονικής πραγματικότητας», δεν ενέδωσαν ευελπιστώντας ότι η…  «σθεναρή» στάση τους θα εκληφθεί ως μεταμέλεια.

Ολο αυτό το απερίγραπτο σκηνικό προδιαγράφει καταιγιστικές  πολιτικές εξελίξεις, άκρως επικίνδυνες για την Ελλάδα. Είτε με τη μορφή κάποιας οικουμενικής κυβέρνησης, είτε με κάποια άλλη μορφή ακραίου ολοκληρωτισμού, ο κίνδυνος ελλοχεύει! 

Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική –όσο ποτέ άλλοτε- η ανάγκη συσπείρωσης και οργάνωσης του ελληνικού λαού, με στόχο την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος, μέσω μιας γενικής πολιτικής απεργίας!







Αθήνα 29 Νοεμβρίου 2015